NOČE PUBLICITETE

VIDEO: Mirelin novi priznal, da je poročen

Objavljeno 15. december 2017 21.07 | Posodobljeno 15. december 2017 21.07 | Piše: A. K.

Mirela pravi, da je končno našla ljubezen svojega življenja.

Neša je gostoval v resničnostnem šovu Pari.

Iz nove sezone resničnostnega šova Pari, kamor je znova vstopila Mirela Lapanović, je v javnost pricurljal njen intimni posnetek z Markom Perovićem. Tam je gostoval tudi Mirelin novi srčni izbranec Neša. Ta je sicer večkrat zatrdil, da si ne želi pozornosti medijev, vendar je v oddaji priznal, da ga je Mirela prizadela.

»Nisem se še ločil in videl bom, kaj se bo zgodilo z mano in Mirelo. Zelo sem jezen nanjo. Svetoval sem ji, toda ni me poslušala, povedal sem ji, naj se izogiba Milija, a ni ubogala. Nisem se želel pojavljati v javnosti, saj me njena preteklost ne zanima. Zanima me njena sedanjost,« je povedal razočarani Neša.

Mirela ga je ob tem poskušala potolažiti. »Verjamem, da si razočaran zaradi določenih stvari, toda včeraj si me komaj objel in rekel, da sva prijatelja. Midva nisva prijatelja. Izogibala se bom Milija, ti si edini moški, ki me zanima,« mu je na dušo pihala Mirela, ki vztraja pri tem, da ni vedela za seks posnetek oziroma za to, da jo je Marko med spolnim odnosom snemal.

Deli s prijatelji