POROČEN Z AMERIČANKO

Veleposlaništvu je poslal tudi najbolj vroča ljubezenska sporočilca

Objavljeno 16. avgust 2014 13.42 | Posodobljeno 16. avgust 2014 13.42 | Piše: Mo. S.

Plavalec Damir Dugonjić se je moral kar namučiti, da je dobil zeleno karto za bivanje v ZDA, od koder prihaja njegova žena Camilla.

Damir Dugonjić.

Odličen plavalec Damir Dugonjić (26), ki bo naslednji teden v Berlinu branil evropsko zlato, je že nekaj let srečno zaljubljen v Američanko z alžirskimi koreninami Camillo Leilo Salem. Spoznala sta se med študijem na univerzi Berkeley, se zaljubila na prvi pogled in se pred dvema in pol leta poročila, zdaj pa sta razpeta med Evropo in Ameriko.

Damir je šele prejšnji mesec dobil zeleno karto za bivanje v ZDA, saj tovrstni postopki zahtevajo precej časa in truda. Kot je povedal za Lady, je moral na ameriško veleposlaništvo v Sloveniji poslati ljubezenska pisma, elektronsko pošto in sporočila s facebooka, med katerimi so se znašla tudi tista najbolj vroča. Na veleposlaništvu je imel še podroben razgovor, saj je v ZDA veliko navideznih porok, ki jih verjetno poznate tudi iz hollywoodskih filmov.

Žena obvlada 'ravenščino'

Šele po treh letih bo Damir lahko zaprosil za ameriško državljanstvo, medtem ko bi Slovenka rada postala njegova Camilla, ki menda že prav dobro obvlada 'ravenščino'. Zakonca razmišljata o selitvi v Evropo, tehtata pa med Ravnami na Koroškem, kjer je mladi lepotici menda zelo všeč, in francoskim Marseillem.

Sicer pa je plavalec razkril še eno zanimivo skrivnost, in sicer po navodilih trenerja dva tedna pred velikimi tekmovanji ne sme imeti spolnih odnosov niti ne sme spati v isti postelji z žensko, kar pa za zaljubljenca ni najpreprostejše. Tudi sicer ima Camilla menda precej težav s poslavljanjem, saj ob tem največkrat potoči solzo ali dve. S svojim možem sta namreč večkrat ločena tudi po več mesecev.

Deli s prijatelji