USKLAJENA GARDEROBA

Varuhinjin Borut v gledališče kar v kavbojkah

Objavljeno 04. december 2017 19.58 | Posodobljeno 04. december 2017 20.17 | Piše: P. L.

Lani zaradi bolezni predstava odpadla, letos vsi zdravi. Nalezljiv smeh Ane Samobor.

Ajda Smrekar, Sebastijan Cavazza. FOTO: Mediaspeed.net

Gledališka jesen je v polnem teku, zato so odrska tla polna raznoraznih zgodb, tako novodobnih kot tistih iz preteklosti. V Mestnem gledališču ljubljanskem se je odvila uprizoritev avtorskega projekta z naslovom Sen kresne noči, ki je nastal po istoimenski igri Williama Shakespeara. Krstno uprizoritev je na oder postavil režiser Jernej Lorenci, je pa bila zaradi bolezni v ansamblu iz lanske sezone premeščena v letošnjo. V pravljični komediji nastopajo Jette Ostan Vejrup, Jana Zupančič, Ajda Smrekar, Matej Puc, Primož Pirnat in Robert Korošec.

Med najbolj opaženimi sta bila po uprizoritvi zagotovo Ajda Smrekar in Sebastijan Cavazza, ki veljata za najbolj vroč igralski par ta hip.

Med najbolj opaženimi sta bila po uprizoritvi zagotovo Ajda Smrekar in Sebastijan Cavazza, ki veljata za najbolj vroč igralski par ta hip. Ajda, ki je od srčnega izbranca mlajša kar 12 let, nam potrjuje, da za ljubezen ni pravil, zato so leta prav tako eden izmed številnih nepomembnih faktorjev za uspešno zvezo, s katerimi se ne smemo obremenjevati.

Žan Perko, ki ga trenutno lahko spremljamo na televizijskem zaslonu v seriji Usodno vino, v kateri igra Mirana, zunajzakonskega sina, ki je v vasi Krka povzročil veliko škode s podtaknjenimi požari, se je družil z uspešno igralsko kolegico, saj smo ga v fotografski objektiv ujeli z igralko Nino Valič. Jo je spraševal po nasvetih za uspešno kariero?

Varuhinja človekovih pravic Vlasta Nussdorfer si je predstavo ogledala v družbi moža Boruta Nussdorferja, s katerim sta imela usklajeno garderobo, saj ju je povezovala elegantna siva barva. A nekako se nam zdi, da bi Borut lahko namesto kavbojk oblekel druge primernejše hlače.

Ana Samobor, hčerka direktorice Mestnega gledališča ljubljanskega Barbare Hieng Samobor in ravnatelja SNG Drame Ljubljana Igorja Samoborja, je uživala s fantom Sašem Puljarevićem. Kot običajno je tudi tokrat sijala s svojim nasmeškom, ki pa je, kot lahko opazimo, zelo nalezljiv, saj ga je nosil tudi Sašo. 


Deli s prijatelji