USODNO

V tragični nesreči umrl Filip Kocijančič

Objavljeno 12. september 2014 10.00 | Posodobljeno 12. september 2014 11.10 | Piše: A. K.

Za novinarja in voditelja je bilo usodno tovorno vozilo.

Parček ima težave z očmi.

V tragični prometni nesreči je prezgodaj umrl novinar in voditelj Filip Kocijančič, je prek facebooka sporočila Jinny Ribič, Filipova partnerica in nekdanja miss.

Vračal se je domov

»Ne vem, kaj dela sredi avtoceste v Vodicah stoječ kamion. S Petro sva se skoraj zaleteli. Za Filipa je bilo usodno. Zame proti naravi,« je zapisala Jinny. »Ljubi, zakaj si me tako zgodaj zapustil?« se vprašuje žalujoča Jinny.

Jinny se je v četrtek zvečer udeležila izbora za miss Slovenije, družbo pa ji je delal Filip, ki je bil tam službeno. Trčenje je bilo zanj usodno na povratku domov. 

Novinar, voditelj, fotograf

Filipa smo najbolj poznali kot radijskega voditelja, tudi novoletna odštevanja na kranjskem odprtem odru so mu šla dobro od rok. Kranjčan, ki je zadnja leta delal tudi kot novinar in fotograf, bi letos praznoval 40 let. Fotograf, ki je v svoj objektiv ujel mnogo slovenskih lepotic, je s svojim šarmom osvojil Jinny Ribič, s katero je bil v intimnem razmerju. 

Trčil v prikolico tovornjaka

O prometni nesreči na avtocesti pri izvozu Ljubljana–Šmartno je poročala tudi policija – Voznik na zaprt prehitevalni pas, v tovorno vozilo in v smrt.image

Deli s prijatelji