GOSTILNA IŠČE ŠEFA

V Gostilni zadnja noč, namesto divjega žura pa ...

Objavljeno 12. december 2015 14.16 | Posodobljeno 12. december 2015 14.24 | Piše: Mo. S.

Dopoldan je v hiši minil mirno in tiho.

Tudi tekmovalci Gostilne išče šefa bodo zvečer dočakali končno odločitev o zmagovalcu. Gledalci se bodo namreč odločali med Blažem in Tomašem, s tem pa seveda tudi med njunima vajenkama, saj bo tista, katere mentor bo zmagal, v svoj žep pospravila mamljivih deset tisočakov.

V hiši je tako le še četverica, ki je zadnjo noč pred odhodom domov sicer malce ponočevala, a ne preveč. Bolj ali manj so poležavali na kavču, obujali spomine in se pogovarjali, o kakšnem razvratu pa ni bilo ne duha ne sluha. Sodeč po odzivih komentatorjev na forumu, bi lahko rekli celo, da je bila skupinica kar malce dolgočasna, saj so nekateri pogrešali Deboro in njeno harmoniko, drugi so spremljali in komentirali dogajanje v finalu šova Kmetija: Nov začetekimage, spet tretji so se razgovorili zlasti o Tomaševi pričeski. Šalili so se tudi o tem, kako bi bilo, če bi se v večerni oddaji pojavil brez značilne fige na glavi. Njegovi lasje so namreč že precej dolgi in takih ter drugačnih komentarjev na to temo ni zmanjkalo. Spomnili so se tudi tekmovalcev iz lanske sezone ter se spominjali, da so bili oni vsaj malce zabavnejši kot letošnji.

Kakor koli že, v hiši je bilo vse dopoldne tiho in mirno, krepko po 12. uri pa se je Tomaš odločil, da dekleti prebudi. Dejal jima je, da je ura že več kot tri popoldne, in ju prosil za še zadnjo kavo. Pa ni bilo od njiju nič, saj sta se zakotalili nazaj v posteljo. Še prej pa mu je Aida razložila nočno dogajanje: malo po četrti uri zjutraj so se spravili spat, potem pa je Aida še pomivala posodo. A s Špelo sta se, namesto da bi spali, hihitali ter se vrnili v kuhinjo na nočno malico ...

Deli s prijatelji