V NOVI VLOGI

Ula Furlan: spogledljiva, poročena, ločena

Objavljeno 11. april 2017 22.11 | Posodobljeno 11. april 2017 22.12 | Piše: A. K.

Ula se bo tokrat znašla v čevljih mlade nadomestne gimnazijske učiteljice, o kateri pravi, da je precej kompleksna in zanimiva gospodična.

Ula Furlan ima rada kamero, še posebno filmsko, in kamera ima rada njo, a je od njene zadnje vloge minilo precej časa. Triintridesetletna hči televizijke Miše Molk je namreč zadnja leta aktivna predvsem v voditeljskih vodah, zato se še posebno veseli izziva, ki jo čaka. Izvedeli smo namreč, da bo Ula zaigrala v humoristični družinski seriji Česnovi, ki jo predvaja Planet TV. »Tale Česnov izziv je med mojim trenutno precej intenzivnim televizijskim 'šponom' najbolj dobrodošel pljusk svežine,« nam je o novem projektu povedala Ula, ki jo navdušujejo predvsem mlada igralska ekipa, priložnosti željni ter igrivi soustvarjalci in dobra energija. Ula se bo tokrat znašla v čevljih mlade nadomestne gimnazijske učiteljice, o kateri pravi, da je precej kompleksna in zanimiva gospodična. »Krhka, močna, zabavna, ranljiva, spogledljiva, poročena, ločena, zaljubljena, kontrolfrik in svobodnjak hkrati. V družbi polnohormonskih in skoraj povsem odraslih najstnikov. Kombinacija in pol,« nam je Ula zaupala nekaj zanimivosti o svojem liku.

Utrujena, a srečna

»Predvsem je super, ker so na snemanju precej brihtni ljudje in imamo podoben smisel za humor. Od snemalca do maskerke. Najmlajši so polni energije, volje pa besed, telefonov in najboljših aplikacij med odmorom. Nič manj energično ni, ko prideš na snemanje ob sedmih zjutraj z 'odraslim' delom ekipe,« pravi Ula, ki ceni predvsem organiziranost ekipe, saj je pred njo še precej snemalnih dni. Ula si je za prihodnje tedne, ko bo imela polne roke dela z usklajevanjem obveznosti, sposodila moto igralca in kolega Domna Valiča. »On je ravno pred dnevi odkljukal dve državi, dve produkciji, tri dnevna in dve nočni snemanji, in vse to v štirih dneh! Nato pa je izjavil: 'Kva sem jaz en srečen utrujen'c.' To bom. Srečna utrujenka,« pravi Ula, ki nas je za konec še podražila, da že nekaj let neguje filmsko vlogo, ki se že pridno in skrivnostno sestavlja v projekt – ta naj bi jeseni ugledal luč sveta. 

image

»Preberite več v Suzy, novi tabloidni reviji Slovenskih novic, ki izide vsak petek. Najdete jo v bližnji trafiki, še bolje pa bo, če se nanjo naročite in jo boste dobili v svoj nabiralnik. Pišite nam na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. oziroma pokličite brezplačno številko 080 11 99.« 

 

Deli s prijatelji