MISS

Uganite najlepšo in zadenite nagrado

Objavljeno 18. junij 2011 18.56 | Posodobljeno 18. junij 2011 23.30 | Piše: U. S.

Zmagovalko bodo okronali prihodnjo nedeljo, 26. junija

Skupna fotografija
SLOVENJ GRADEC – Še teden dni nas loči do finalnega izbora najlepše Slovenke, ki bo 26. junija zvečer, 12 finalistk pa se je danes začelo pripravljati nanj. Z letalom podjetja Aviofun so priletele v Slovenj Gradec, sedež edine koroške mestne občine, in se po rdeči preprogi sprehodile do vhoda v hotel Aerodrom.

Finalistke je sprejela in pozdravila vodja projekta Eva Repič, jim izrekla dobrodošlico in zaželela uspešne priprave. Dvanajsterica – Nastja Breg, Ana Žigante, Klara Kobe, Ajda Marinko, Sanela Pišek, Tjaša Vezjak, Tina Mastnak, Lana Mahnič Jekoš, Barbara Parežnik, Laura Uršič, Dijana Ćosić in Ines Agić – bo vadila koreografijo za finalni nastop ter se pripravljala na tri predizbore, ki jih lahko pripeljejo naravnost v superfinale, to so Top model, Talent show in Miss bikini. Dekleta se priprav zelo veselijo, prav tako pa tudi koncerta Tonyja Cetinskega dva dneva pred finalom.

Uganite zmagovalko


Vse do petka, 24. junija, lahko, dragi bralci in bralke, ugibate, katero od 12 finalistk bo žirija razglasila za najlepšo. Ime favoritinje zapišite na dopisnico in jo pošljite na naš naslov: Slovenske novice, Dunajska 5, 1000 Ljubljana, s pripisom Miss Slovenije.

Izmed tistih, ki boste uganili že 19. slovensko miss, bomo izžrebali srečneža, ki ga čaka praktična nagrada Slovenskih novic.
Deli s prijatelji