MARLJIVA DELAVKA

Točajka Milena je že doma

Objavljeno 01. december 2017 13.59 | Posodobljeno 01. december 2017 13.59 | Piše: S. E. N.

Prekmurci naj bi kot domine popadali iz šova POP TV. Tekoči račun je včasih blokiran, včasih ne.

Milena je teta tekmovalca Nika. FOTO: FACEBOOK

»Milena je že kar nekaj časa doma,« nam je po objavi informacije, da je Prekmurka Deja Gjerkeš že aktivna na facebooku, kar pomeni, da je ni več v šovu Kmetija, ki ga letos predvaja POP TV, sporočil bralec. Roko na srce, tretja iz prekmurskega klana, v katerem je bil še Dejin oče Damijan, je tolikokrat v šovu napovedala, da se poslavlja, da je pravzaprav edino logično, da je že doma. Milena je sicer tista tekmovalka, ki se je pred kamerami izkazala kot res marljiva delavka, po čemer prekaša veliko mlajše tekmovalke. Postavna Prekmurka je sicer stara 44 let.

Sem dobrosrčna, hiperaktivna in vesela, rada se šalim. Nekoč si želim biti srečna.

So pa očitno ženske slabih živcev usojene Niku Žižku, tekmovalcu ene od Kmetij, ki so jih producirali na Planet TV. Potem ko je prišel v šov s punco Majo Martinec, ki se je v zgodovino slovenske resničnostne televizije zapisala kot ena najbolj ljubosumnih tekmovalk in uprizorila številne histerične izbruhe ljubosumja, sta se razšla. Milena, ki je tovrstne izbruhe uprizarjala letos, pa je, ne boste verjeli, Nikova teta. In še informacija več! Ko je Niko po prihodu iz šova in razhodu z Majo s postavno dolgolasko pohajkoval po Avstraliji in se je Slovenija že spraševala, ali je to njegova punca, se je izkazalo, da je mladenka njegova sestrična Patricija Nedeljko. In Patricija je Milenina hči, ki tam spodaj študira. Tudi Milena se je včasih pisala Nedeljko. In ko je šla v šov, je priznala: »Sem dobrosrčna, hiperaktivna in vesela, rada se šalim. Nekoč si želim biti srečna. Ukvarjam se z gostinstvom, imam svoj lokal. Moj hobi je moje delo pa tudi sprehodi s psičkom Ulijem in kolesarjenje. Imam hčerko, ki trenutno študira v Avstraliji in jo zelo pogrešam. Zrasla sem na kmetiji in delam vse, le krave še nisem pomolzla.«

Milena je sicer tako kot družina Gjerkeš gostilničarka. In je precej bolj uspešna od Deje, ki je svoje podjetje, čeprav je pol mlajša od Milene, že zaprla, zdaj pa je oče na istem naslovu prokurist istoimenskega Bara fontana 4d, katerega lastnica je Daša Gjerkeš. Milena vodi Bar Baza Milena Žižek, s. p., v Logarovcih. Njegova lastnica je že od leta 2001, občasno sicer pozabi izpolniti katero obveznost in njen tekoči račun zajadra v blokado, a se po navadi še isti mesec reši iz zagate.

Deli s prijatelji