ZAROKE

Tinkari prstan v torti,
 Jerry klečal v Benetkah

Objavljeno 16. februar 2013 16.22 | Posodobljeno 16. februar 2013 16.24 | Piše: A. J.

Med slavnimi pari razsaja val romantike: kar dva sta se v mesecu ljubezni zaročila.

Tinkara je prstan našla v škatli s torto. Foto: Facebook

Čeprav pomladi še ni na vidiku, je nadvse očitno, da je, vsaj med slavnimi, ljubezen v zraku. Val romantike je pred kratkim zajel kar dva domača zvezdnika, pevko Tinkaro Zorec in vratarja Olimpije Jerryja Kuhna: prvo celo na dan ljubezni, valentinovo.

Tinkari prstan v torti

Potem ko je Tinkara ne dolgo tega vsa srečna odkrila, da bosta s partnerjem, 34-letnim Petrom Fortuno, kmalu postala očka in mamica, kar sta si že nekaj časa močno želela, jo je izvoljenec 14. februarja razveselil še z usodnim vprašanjem. »V bistvu s partnerjem ne posvečava veliko pozornosti temu prazniku, si pa vseeno vedno izmenjava drobna darila. Letos sva, enako kot lani, drug drugemu podarila torto marlenko. Oba paketa s tortami sem takoj pospravila v hladilnik. Ko sem se zvečer želela posladkati, sem odprla svoje darilo in v sladici našla prstan! Peter je bil že za menoj na kolenih,« je 32-letna Tinkara navdušeno opisala partnerjevo romantično gesto. Poroka – kdaj in kje se bo odvila, se zaljubljenca še nista odločila – bo le češnjica na smetani sreče zaljubljenega para, katerega otročiček bo prijokal na svet poleti.

Z romantiko ni varčeval niti hokejist Jerry Kuhn

Dekletu Amandi je pripravil sanjsko zaroko: prednjo je pokleknil na gondoli v pravljičnem okolju očarljivih Benetk. »Mislim, da Jerryju sploh ni uspelo do konca izreči vprašanja, ali bi se poročila z njim, ko sem se mu že vrgla v objem in zakričala 'da, da, da',« je pozneje na blogu zapisala Amanda, katere prstanec po novem krasi prstan iz belega zlata, bogato posut z dragimi kamni. Kdaj bo poroka, zaljubljenca za zdaj še ne vesta, načrtovati jo bosta začela šele konec poletja.

Deli s prijatelji