ROJSTNI DAN

Tina G pri 42 letih še vedno vroča

Objavljeno 11. julij 2014 16.35 | Posodobljeno 11. julij 2014 16.36 | Piše: A. J.

Igralka je rojstni dan zaznamovala s seksi fotografijo in z naporno zabavo.

Bi verjeli, da jih imajo več kot 40? Foto: Dejan Nikolič

Da so štirideseta nova trideseta?! Sodeč po fotografijah, ki jih je pred kratkim posnela seksi igralka Tina Gorenjak, so ženske pri štiridesetih videti vsaj tako dobro, če ne še bolje, kot mladenke pri dvajsetih. Slovenjgradčanka, ki je rojstni dan praznovala 8. julija, se je v teh dneh s prijateljicama nastavila znanemu fotografu Dejanu Nikoliču. Izzivalni posnetki, na katerih sta poleg igralke še stilistki Milanka Močnik, ki je trojici izbrala pomanjkljiva oblačila za fotografiranje, in Metka Albreht, so požele pravi plaz pohval in kup komentarjev o tem, da so ženske z leti vedno boljše.

Znana Slovenka je rojstni dan tudi sicer pošteno proslavila. Prejela je kup čestitk, tudi od domačih znanih obrazov, med njimi od stanovskega kolega Uroša Smoleja, ki je na spletu zapisal: »Seksi T. G. ... Vse najboljšeee.«

Dobro proslavljala

Lepotica se je za morje čestitk zahvalila šele dan pozneje, saj je očitno dobro proslavljala. »Dragi prijatelji, hvaaaalaaaa vsem za čudovite želje. In kot je rekla gospa Josipa Lisac: Šta su to godine? To su samo neke brojke na papiru. Poljubčki vsem od malo prežurane, ampak totalno srečne 42-letnice,« je dva dni po osebnem prazniku sporočila vsem, ki so se spomnili nanjo. 

Deli s prijatelji