GOSTILNA IŠČE ŠEFA

Teorija zarote? Razkrivamo ozadje zapleta z rezervacijami pri Tomašu

Objavljeno 08. december 2015 14.46 | Posodobljeno 08. december 2015 14.46 | Piše: A. K.

Čeprav so bile nekatere mize prazne, se je Tomašu servis izšel.

Rezervacije so bile v zadnjem trenutku odpovedane.

Besni gledalci so nas obvestili, da naj bi Tomašu v resničnostnem šovu Gostilna išče šefa metali polena pod nogeimage, saj je v ponedeljek prišlo do zapleta z rezervacijami. Med servisom je sicer vse teklo precej gladko, je bila pa restavracija na trenutke sumljivo prazna, kar je iz tira spravilo tudi Tomaša. Šef Bine se je v nekem trenutku pošalil, da bo moral iti na ulico vabit ljudi v restavracijo, gledalci pa so se hudovali, da tisti brez rezervacije niso mogli priti na vrsto, čeprav so bile mize prazne.

Na Pop TV smo se obrnili z vprašanji, kaj se je dogajalo med Tomaševim servisom in zakaj so bile mize, ki so bile rezervirane, prazne. »Veseli nas, da imajo tekmovalci tako veliko podporo pri gledalcih šova. Včeraj so bile rezervirane vse mize, ki se jih da rezervirati, a je na žalost prišlo do več odpovedi, zato se je šef Bine pošalil, da bo treba iti goste iskat na ulico,« so nam sporočili in dodali, da so gostje vedno dobrodošli, da pridejo pokusit kreacije svojih favoritov.

Na Pop TV smo naslovili tudi vprašanja, ali bodo zaradi sumov mahinacij, ki se porajajo v javnosti, polnost gostilne oziroma dnevni zaslužek izločili iz kriterijev, po katerih se bo izbiralo, kdo bo še pred finalom tekmovanje moral zapustiti oziroma ali bi v primeru nepravilnosti prišlo do sankcij. »Vemo, kdo in zakaj je odpovedal,« so nam povedali na Pop TV in zavrnili očitke komentatorjev, da se želijo znebiti Tomaša in da mu mečejo polena pod noge. Pravijo še, da gre za špekulacije in zagotovo ne za to, da so mize rezervirali Žanovi in Blaževi podporniki ter rezervacije na koncu odpovedali.

Torej ne gre za metanje polen Tomašu pod noge, temveč za splet okoliščin, ki se je na srečo dobro končal, saj je bil Tomaš s svojim zaslužkom ob koncu večera zadovoljen, prav tako so bili zadovoljni tudi kuharji, ki so ga ocenjevali. 

Deli s prijatelji