NA PRODAJ

Teja Perjet ne more prodati stanovanja

Objavljeno 07. marec 2013 08.25 | Posodobljeno 06. marec 2013 22.15 | Piše: M. K.

Zvezdnica iz Gostilne je morala z bivšim fantom spustiti ceno stanovanja za pet tisočakov.

Ob zagonu novega podjetja sta dobila avto, vreden okoli 15.000 evrov. Foto: Facebook

Zdi se, da sta Teja Perjet in Jani Jugovic nastop v šovu Gostilna išče šefa unovčila celo bolje kot zmagovalec Andrej Murko in njegova sofinalistka Julijana Krapež, ki sta za nagrado prevzela Gostilno pri šefu v Medvodah. No, v resnici ta sploh ni njuna, za uporabo prostorov namreč vsak mesec plačujeta okoli 4500 evrov najemnine. Poleg tega naj bi gostilna, zdaj ko je medijskega pompa okoli nje občutno manj, imela tudi precej manj gostov. Nekateri celo namigujejo, da je njeno poslovanje že zdaj v rdečih številkah.

Golobčka še živita v Janijevem podnajemniškem stanovanju

Kakor koli, Jani in Teja sta šovu dvigovala gledanost predvsem s svojo prepovedano romanco – ob vstopu v oddajo sta bila še oba v zvezi (vsak s svojim partnerjem) –, tudi zdaj pa jima ne primanjkuje medijske pozornosti. Redno se pojavljata na družabnih dogodkih, kjer si vsem na očem delita nežne objeme in poljube, pred dnevi pa sta ustanovila svoje podjetje, ki sta ga poimenovala Tejani kitch'n. Pri zagonu njune blagovne znamke so jima na pomoč že priskočili sponzorji: v uporabo sta dobila avtomobil znamke Hyundai, vreden okoli 15.000 evrov.

Golobčka še živita v Janijevem podnajemniškem stanovanju v Ljubljani, kamor sta se preselila takoj, ko sta oba izpadla iz šova. Tejin bivši fant Mitja nad takim razpletom ni mogel biti preveč navdušen, saj sta si z 29-letno rjavolasko pred komaj enim letom ustvarila skupni dom v gorenjski prestolnici. Njuno stanovanje v blokovskem naselju Planina 2 v Kranju je tako že od decembra na prodaj. A časi prodajam nepremičnin niso preveč naklonjeni: Teji v tem primeru ni pomagala niti medijska prepoznavnost, njun nekdanji dom tako še vedno išče lastnika. Še več: štirisobno stanovanje, ki je bilo v celoti prenovljeno pred dvema letoma, sta sprva prodajala za 179.000 evrov, a ker interesa kupcev očitno ni bilo, sta ceno že spustila za pet tisočakov.

Deli s prijatelji