VRNITEV

Tanja Žagar na oder prvič po porodu

Objavljeno 13. december 2017 20.48 | Posodobljeno 13. december 2017 20.48 | Piše: A. Br.

Darja ima za kak centimeter daljše. Brez Modrijanovega Švaba niti tokrat ni šlo.

Marko Vozelj in Tanja Žagar. Foto: Mediaspeed

V štajerski prestolnici je bil še en glasbeni dogodek ob koncu leta – Silvestrski pozdrav. Skozi večer sta med nastopajočimi uspešno krmarila Darja Gajšek in Blaž Švab, voditeljski par, ki je to prireditev povezoval že lani. Organizatorji tukaj očitno ostajajo zvesti preverjenim receptom in ne željo vnašati novosti. Darja ima leto pozneje za nekaj centimetrov daljše lase in kakšen kilogram več, Blaž Švab pa je v primerjavi z lanskim decembrom nespremenjen. No, le leto starejši.

Čeprav je Blaž nastopal v vlogi voditelja, pa publika kljub temu ni bila prikrajšana za nastop še vedno priljubljenih Modrijanov. Žur v dvorani so zagotovili večni Čuki, temperaturo pa dvignili divji Kingstoni.
Na oder je prvič po porodu stopila tudi Tanja Žagar. Novopečena mamica je videti neverjetno dobro. Glede na to, da je Karla rodila 13. oktobra letos, je slaba dva meseca zatem popolnoma spočita, žareča, naspana in enako postavna kot prej. Energije polna Tanja pač ne miruje dolgo, še septembra, slab mesec pred rokom, je v visoki nosečnosti stala na odru na dobrodelnem koncertu Rdečega križa, tokrat pa pred mariborsko publiko. Še dobro, da je Miki odgovoren oče ter vešč nege dojenčkov.

Glasbeni dogodek leta v Mariboru nastaja v sodelovanju z RTV Slovenija, zato ni nepričakovano, da je bil tam tudi Mario Galunič. Odgovorni urednik za zabavo na nacionalki ima kljub dolgoletnemu bivanju v Ljubljani korenine na Štajerskem, a si je počitniško prebivališče izbral v Ivančni Gorici.

Preseljen na štajerski konec pa je Isaac Palma, mladi Argentinec, ki ga je v Slovenijo pripeljala ljubezen. Poleg ljubezni žene Patricije mu je uspelo, da ga je hitro vzljubilo tudi slovensko občinstvo. Na odru dvorane Tabor je bilo znova jasno, da ga je slovenska publika vzela za svojega. 


Glede na to, da je Žagarjeva sina rodila 13. oktobra letos, je slaba dva meseca zatem spočita, žareča, naspana in enako postavna kot prej.

 

Deli s prijatelji