MOČAN KARAKTER

Sproža ugibanja

Objavljeno 21. december 2017 18.19 | Posodobljeno 21. december 2017 18.19 | Piše: R. T.

Christine Zadnikar buri duhove z novo skladbo.

Christine skrivnostno pravi, da ljubezen včasih ni dovolj. FOTO: Luka Brataševec

Glasbenica Christine Zadnikar je te dni sprožila kar precej ugibanja, ki bržkone še nekaj časa ne bo potihnilo. Pri tem je zanimivo, da ni povzročila ničesar škandaloznega ali spotikajočega se, ni se razgalila, z nikomer se ni sprla in podobno.

Vzrok sta njena nova skladba in spot z naslovom Four. O skladbi, ki jo je pravkar predstavila na krajšem koncertu ob spremljavi pianistke Nataše Vester Trseglav, namreč mnogi ugibajo, ali je njena biografska. Christine sama je namreč nekajkrat omenila, da snov za pesmi jemlje tudi iz osebnih izkušenj. Zato ni nič presenetljivega, da mnogi zaradi zanimivega, po mnenju nekaterih tudi pomenljivega spota, menijo, da gre za eno od njenih osebnih zgodb. Je dekle v spotu tako torej v resnici Christine?

A glasbenica ne reče o tem nobene, niti povabljenim, ki so se udeležili predstavitve, ne. »Včasih za to, da z ljubljeno osebo ostaneš skupaj, ni dovolj ljubezen, ampak moraš imeti tudi močan karakter in biti kos situacijam, ki zahtevajo predvsem trdnost in borbenost,« je vse, kar pove. Zanimivo je, da je pesem, napisana v angleškem jeziku, ob sodelovanju s članoma hrvaške skupine Connect, Juro in Burazselom, nastajala kar štiri leta! Radovednost dodatno podžiga tudi to, da v spotu nastopajo finalisti letošnjega izbora za mistra Slovenije, plesalka Gea Erjavec in mister Gregor Čeglaj. Kateri od moških iz Christininega življenja, ki jih upodabljajo vroči, zamaskirani razgaljeni postavni finalisti, je torej v spotu? 
 

Deli s prijatelji