NESREČNO

Slovenska misica v Las Vegasu doživela nesrečo

Objavljeno 08. december 2015 13.29 | Posodobljeno 08. december 2015 13.30 | Piše: A. K., Mo. S.

Ana Haložan, miss universe, se kljub nezgodi počuti dobro, a ostaja v bolnišnici.

Ana Haložan.

Miss universe Ana Haložanimage je od začetka meseca v Las Vegasu, kjer se 20. decembra obeta svetovni izbor. A že v prvih dneh ni šlo vse tako, kot bi moralo, saj se ji je takoj po prihodu v hotel zgodila nesreča v kopalnici, kjer ji je spodrsnilo, ob tem pa je z glavo udarila ob tla. Takoj so jo odpeljali v bolnišnico na preglede, kjer so opravili CT glave, nevrolog pa je predlagal nadaljnje opazovanje. Po zadnjih podatkih po štirih dneh še vedno ostaja v bolnišnici, zato je zamudila tudi uradna snemanja in fotografiranja za izbor.

Tiskovna predstavnica Kaly Kolonič nam je sporočila, da se Ana še vedno nahaja v bolnišnici. »Vse je še v zraku. Držimo pa pesti za Ano, ker je res borka. Na srečo ima res dobro zdravnico, ki jo je zdravila zadnje štiri dni, preden je odpotovala v Indijo. Rekla ji je, da bog pazi nanjo in da ji bo zagotovo uspelo, saj so ji namenjene lepe stvari. Zdravnica si je v mladih letih želela postati misica, a ni dosegla želene višine, zato je vesela, da je bila lahko del Anine zgodbe in da je lahko skrbela zanjo,« nam je zaupala Koloničeva.

Povedala je še, da je naša miss nadvse hvaležna za dobro oskrbo in si želi, da bi jo čim prej odpustili iz bolnišnice. »Žal je njena usoda v rokah organizatorjev, ki bodo po odpustu iz bolnišnice odločali o tem, ali se bo lahko 20. decembra sprehodila po finalnem odru, saj je zamudila vsa uradna snemanja in fotografiranja, ki so del šova za izbor miss universe.«

Deli s prijatelji