PO HUDI NESREČI

Slavko Ivančič spet govori in hodi

Objavljeno 05. november 2015 13.33 | Posodobljeno 05. november 2015 13.45 | Piše: A. K.

Poleti je v nesreči, v kateri je vanj trčil italijanski voznik, utrpel poškodbe glave.

Slavko je premagal infarkt, po hudi nesreči pa se je zbudil iz kome.

Letos 10. julija se je glasbenik Slavko Ivančič hudo poškodoval v prometni nesreči. Zbil ga je italijanski voznik, Slavkove poškodbe pa so bile tako hude, da je v bolnišnici preživel preostanek poletja. Nekateri mediji so celo poročali, da je njegovo življenje ogroženo.

A že od konca avgusta mu gre na bolje. Takrat smo poročali, da je začel glasbenik komunicirati z okolicoimage, septembra pa so ga premestili v rehabilitacijski center Soča v Ljubljani, kjer dobro okreva. Glasbenik je prijateljem sporočil, da je »hvala bogu preživel in mu gre fenomenalno ter je na novo zaživel«.

Da je imel glasbenik veliko srečo v nesreči, predvsem pa voljo do življenja, je razkril tudi glasbeni urednik Dragan Bulič, ki je prijatelja obiskal in poklepetal z njim. »Slavko Ivančič je živ in zdrav, še več – lepo govori, celo hodi sam in pozdravlja vse, ki jih je skrbelo za njegovo zdravje,« pravi Bulič.

O svojem prijatelju nikoli ni podvomil, saj je Ivančič že pred leti preživel srčni infarkt, ki pa mu ni mogel do živega.

Komaj čakamo, da Slavka spet slišimo peti! 

Deli s prijatelji