RAZVRAT

Škandalozna Kmetija: Nov začetek: golote toliko kot v porničih

Objavljeno 20. oktober 2014 21.44 | Posodobljeno 20. oktober 2014 21.45 | Piše: A. K.

Nekateri tekmovalci se požvižgajo na to, kaj si o njihovi goloti mislijo drugi.

Letošnja Kmetija: Nov začetek je precej razvratna. To lahko sklepamo po posnetkih iz prejšnjih oddaj, ki gledalcev niso pustili ravnodušnih. Med prvimi se je slekla Elizabet, ki je vesoljni Sloveniji pokazala svoje obline. Nekdanja in prva vinska kraljica slovenske Istre je pokazala, da z goloto nima težav.

Pokazala korenjaka

Nekoliko več si je privoščil Denis, ki je v sobo pritekel gol, njegovo premoženje pa je zakrivala le brisača. Toda v nekem trenutku jo je – kdo ve, zakaj – odvrgel in začel pred drugimi opletati s svojim penisom. Korenjaka je pokazal tudi mladi Klemen, ki je kljub hladnemu vremenu odvrgel oblačila in povsem nag tekel okoli hiše.

Skupaj pod prho

Gledalce pa je presenetila tudi 22-letna Lara, ki je med prhanjem z Žano pokazala,image da imajo moški kar nekaj razlogov, da so navdušeni nad njo. Medtem ko se je Žana prhala v spodnjem perilu, je Lara povsem naga namilila svoje telo in ga gledalcem pokazala z vseh zornih kotov.

Brez zadržkov

Letošnji tekmovalci so v primerjavi s tistimi izpred nekaj let precej drznejši, a spomnimo se še Arturja in La Toye, ki sta se borila za glavno nagrado v Kmetiji slavnih. Artur in pornesa sta se večino časa sprehajala naga po posestvu, se nastavljala sončnim žarkom, manjkalo pa ni niti seksa.

Deli s prijatelji