TEGA NISMO PRIČAKOVALI

Škandal na sceni: zaradi Tanje Žagar zapustil ženo in tri otroke

Objavljeno 19. april 2017 15.16 | Posodobljeno 19. april 2017 15.18 | Piše: S. U.

Priljubljena pevka je bila pred kratkim opažena v ljubljanski porodnišnici.

V javnosti sta se vseskozi pojavljala skupaj.

Zapisali smo že, da je bila energična pevka Tanja Žagar, ki je konec lanskega leta praznovala pomemben jubilej, 20-letnico delovanja na slovenskem glasbenem prizorišču, opažena v ljubljanski porodnišnici, kjer so ji ultrazvočno izmerili nuhalno svetlino, kar pomeni, da naj bi bila noseča približno tri mesece.image Ob preverjanju vesele novice se pevka na naše klice ni odzvala, prav tako ne njen menedžer Miki Šarac.

Medtem pa naj bi bil Šarac po naših informacija prav zaradi Tanje, ki je zasebno življenje vso kariero skrivala pred mediji, zapustil ženo Leno in njune tri otroke. Še več, skupaj naj bi živela že tri mesece, jeseni pa tudi zibala.

Miki Šarac (njegov brat je mož pokojne Simone Weiss Goran) je sicer v 80. letih veljal za pravega nastniškega idola, za njim pa so vzdihovale oboževalke iz celotne Slovenije. Znan je po sodelovanju s skupino Rendez-Vous, njegova največja uspešnica pa je priredba Limbo dance. Potem se je izpod žarometov javnosti umaknil, danes pa sta njegovi nalogi koordinacija in organizacija prireditev oz. koncertov.

Deli s prijatelji