ŠOK

Si je Helena Blagne ločitev izmislila?

Objavljeno 19. februar 2013 20.24 | Posodobljeno 19. februar 2013 20.26 | Piše: S. U.

Pojavljajo se namigovanja, da je domnevni razpad zakona le izhod iz finančnih dolgov.

Konec ljubezni ali le fikcija?

Poročali smo, da je kot strela z jasnega udarila novica, da je zakon slovenske pevske dive tik pred razpadom. Kaj je razlog domnevne ločitve, še ni povsem znano, se pa že od začetka pojavljajo govorice, da je Mitja Zaman, znan kot uspešen poslovnež, sprejel kar nekaj slabih poslovnih odločitev in je zadnja leta živel predvsem na Helenin račun.

Preberite tudi: Helena Blagne se ločuje

Fiktivna rešitev za reševanje dolgov

Medtem portal Požareport poroča: »Dokazi kažejo in potrjujejo, da gre za fiktivno ločitev, ki naj bi Heleno Blagne reševala pred nakopičenimi dolgovi njenega moža Mitje Zamana ali pa pred finančnimi dolgovi, ki sta si jih skupaj nakopala v zadnjih letih, ko je Mitja Zaman kot podjetnik že tako rekoč propadel, Helena Blagne pa z glasbo ni mogla več (toliko) zaslužiti.« Vsi računi podjetij Mitje Zamana so menda blokirani, banka naj bi šla tudi nad hišo njegove prejšnje družine na Vrhniki, iz podjetja Ralen pa se je lastniško umaknil pevkin osebni tajnik.

Niti besede o ločitvi?

Kot še poročajo, naj bi med pozornejšim branjem teksta v reviji Lady bilo vsakomur jasno, da gre za plasirano novico in da je prava naročnica oziroma avtorica članka pravzaprav Helena Blagne sama. Članek namreč skoraj nič ne govori o ločitvi, več o ljubezni in poroki zakoncev, ki naj bi se zdaj ločevala, govori pa tudi o tem, kako dobro je pevka videti tudi dandanes.

Pevska diva je menda medije poklicala, ker je banka njeni družini začela groziti z odvzemom hiše.

Deli s prijatelji