NAVDUŠILA JE

Severina žurirala v Brežicah

Objavljeno 03. julij 2014 09.01 | Posodobljeno 03. julij 2014 09.01 | Piše: Roman Turnšek

Hrvaška pevka je poleg nastopa razveselila še bodočo nevesto.

Severina je najprej prepevala, nato pa se je na kratko poveselila še na dekliščini. Foto: Luka Rudman

Priljubljena hrvaška estradnica Severina je imela zelo obiskan nastop v sklopu pravkar končane nekajdnevne prireditve Brežice, moje mesto, kjer je navdušila obiskovalce, poskrbela pa je tudi za presenečenje. Pevka se je namreč nepričakovano udeležila dekliščine ene izmed obiskovalk, ki se je po naključju odvijala prav tam in prav takrat!

Mlade dame, ki so prijateljico pospremile iz zadnjih samskih dni v zakon, so se odločile, da bodočo nevesto še zadnjič razveselijo z zabavo prav na brežiškem festivalu. Seveda ni bilo vse žuriranje, ampak se je morala nevesta tudi malce spotiti, kajti med drugim so jo prijavile na tek s Primožem Kozmusom, prodajale so piškote mimoidočim in podobno.

Ker je bodoča mladoporočenka še zadnjič kot uradno še nevezana pridno in uspešno prestala vse prepreke in izzive, ki so jih postavile družice na poti do ženina in oltarja, so izkoristile tudi priložnost in poskrbele za presenečenje, ki se je ponudilo prav takrat in s katerim so jo nadvse razveselile. Medse so namreč povabile Severino, ta pa se je brez težav odzvala povabilu. Žal z veseljakinjami ni praznovala v zgodnje jutro, ker je imela druge obveznosti, slavljenki pa je čestitala, se na kratko poveselila z dekleti in fotografirala za spomin.

Brežičani si bodo lepo pevko zapomnili tudi po seksi opravi, izzivalni mini oblekici v slogu 80. let, v kateri je dvigovala temperaturo močnejšemu spolu.

 

Deli s prijatelji