ZAMENJAVE

Sesul je Olgo: BMW tu, BMW tam, ona gleda vse z dolarji

Objavljeno 25. november 2015 17.12 | Posodobljeno 25. november 2015 17.12 | Piše: T. L.

Med vajenkami in tekmovalkami so se karte premešale, pokazalo pa se je, kaj si mislijo drug o drugem.

V šovu Gostilna išče šefa so se karte premešale: vajenke niso več v paru s svojimi prvotnimi mentorji, za naslednjo nalogo (kuhanje na vlaku) si morajo tekmovalci izbrati nove vajenke. To pa je povzročilo kar nekaj napetosti in živčnosti med dekleti ter razprav med fanti. In zgodilo se je nekaj, česar večina gledalcev ni pričakovala: na tankem ledu se je znašla Olga, saj med fanti ni bilo zanimanja zanjo. 

Olge namreč nobeden ni izbral za par. Sabina se je ob tem čudila in ugibala, ali ni morda Ukrajinka pokazala preveč tekmovalnosti. Tudi Olgin mentor Robi se je čudil. »Res je, da zna biti včasih malo moteča, ampak to sem ji tudi povedal … Se pa lahko nanjo zaneseš, sploh glede okusov.« Vsi pa ugotavljajo, da znanje ni najpomembnejše, temveč to, kako se s kom ujameš.

Ko je Robi v gostilni ponujal Olgo Mišu, ga je gladko zavrnil: »Oprosti, stari, ne morem vzeti tvoje žene …« Tudi Tomaš se je opravičeval Robiju, da je ne more vzeti.

Mišo pa je v pravem malem šovu Olgi očital, da je preveč materialistična. »Jaz imam drugo smer, ona pa vse gleda tako … z dolarji. BMW tu, BMW tam,« je dejal Mišo in šaljivo v gostilni naskakoval omaro. Poleg Olge je Mišu ostala na izbiro še jezična Sabina.

Robiju pa je bilo hudo: »Ne morem vsakomur reči, naj vzame Olgo. Nisem takšen. Ne vem, zakaj je ne vzamejo …« 

Deli s prijatelji