POZERKA

Seksi Hajdi se rada našemi v Lady Gaga

Objavljeno 09. februar 2013 08.30 | Posodobljeno 08. februar 2013 20.47 | Piše: M. P.

Všeč so ji tudi igralke: se bo po Monroejevi letos našemila v Pamelo Anderson?

V kostumu Lady Gaga je lahko pokazala svoje čare (foto: facebook).

Hajdi Korošec, nekoč čudežna deklica z žametnim glasom, ki je s popevko Naš kuža podirala vse rekorde, pozneje pa je svojo pevsko kariero precej klavrno končala v oddaji Popstars, je danes poslovna ženska, a očitno še vedno rada vzbuja (moško) pozornost.

Svoj osebni profil na družabnem omrežju – še posebno v pustnem času – rada obogati s fotografijami, ki več razkrivajo, kot zakrivajo. Na zadnjem albumu, ki ga je poimenovala Pust skozi čas, Hajdi pozira v kostumih svetovno znanih pevk in igralk. Po Tini Turner, Lady Gaga, Marilyn Monroe in Bondovem dekletu Ursuli Andress čakamo njen naslednji korak. Svojim virtualnim prijateljem na facebooku je že namignila, v kaj bi se lahko našemila letos: »Hja ... Letos bom pa Hajdi Anderson. Skakala bom namreč po plaži in reševala verjetno sama sebe na deski.« Ker je pust po dolgem času prišel na začetek februarja, bo s kostumom morala pohiteti že do konca tega tedna.

Mimogrede, Hajdi oz. Hedvi, kot se v šali rada poimenuje, prepeva le še za zabavo. Ambicij po vrnitvi na koncertne odre za zdaj nima, čeprav priznava, da jo delo v šovbiznisu občasno še zamika. 

Deli s prijatelji