ODZIV

Sanja o Pohorcu: Njegove grozilne SMS-je imam shranjene

Objavljeno 07. februar 2013 14.38 | Posodobljeno 07. februar 2013 14.38 | Piše: A. K.

Pevko so razburile Pohorčeve izjave, da mu je grozila.

Bosta našla sporazumno rešitev?

Ko je pevka Sanja Grohar medijem razkrila, da ji producent oddaje Ujemi sanje Danijel Pohorec dolguje denar, zoper njega pa je vložila tudi tožbo, so se oglasili številni estradniki, ki Pohorca pri njegovem delu podpirajo in zagotavljajo, da je dober človek.

»Namesto da plačuje neporavnane račune, svojo energijo vlaga v prošnje estradnikom, naj ga zagovarjajo,« pravi Sanja, ki jo je med drugim zmotila Pohorčeva izjava, da njegovim sponzorjem grozi z odvetnikom, ker so medijem poslali dokaze, za kaj vse je zapravljala denar v oddaji Ujemi sanje.

Izkoristila, kar ji je obljubil

Za naš portal je povedala, da je lansko leto izkoristila vikendpaket na kmečkem turizmu, saj ji je to Pohorec leta 2006 obljubil v zameno za gostovanje v njegovi oddaji. »Izkoristila sem to, kar mi je pripadalo, in mu vrnila z reklamo, zato je smešno, da govori, da sem zapravljala na račun oddaje. Dogovorjeni smo bili davnega 2006,« je pojasnila pevka. Dodala je tudi, da so zadeve predane na sodišče, imela pa naj bi tudi pogodbo in vsa potrebna dokazila.

Vse ima shranjeno

»Vse je že pravnomočno na sodišču, tako da je logično in dokazano, da mi dolguje denar,« je povedala pevka. O domnevnih grožnjah sponzorjem pa je povedala: »Grozila nisem jaz. Grozil je gospod Pohorec, in sicer prek SMS-sporočil, kar imam tudi shranjeno.« Sanja je še dejala, da bo Pohorca, če bo še naprej blatil njeno ime, tožila zaradi klevetanja.

Deli s prijatelji