LJUBEZEN

Sanja ga bo odpeljala v Pariz

Objavljeno 06. avgust 2014 10.45 | Posodobljeno 05. avgust 2014 18.56 | Piše: Ma. F.

V Londonu ji je všeč, da je ljudje na ulicah ne prepoznajo in da so brez predsodkov, zato je tam bolj sproščena in norčava.

Sanja Grohar, ki se je pred meseci s fantom preselila v London, si je z njim privoščila oddih na hrvaškem otoku Krk. Naslednje leto načrtujeta dopust v Dominikanski republiki, vendar tudi brez obiska Hrvaške ne bo šlo. Kot je povedala za portal Govori.se, si želi sproščenega dopusta ob morju, tudi sončenje zgoraj brez se ji zdi povsem običajno, ne bi pa ji bilo všeč, če bi fotografije paparacev romale v medije. Estradnica sicer svojo postavo ohranja z zdravo prehrano in redno telovadbo.

V Londonu bolj sproščena

O selitvi v London je povedala, da je angleška prestolnica postala njen dom. Kot pravi, bo glasba vedno na prvem mestu, če pa bo treba, si bo pa poiskala tudi službo. Spregovorila je tudi o zvezi s fantom Matejem, ki je menda njen največji oboževalec. Prvič občuti, kako je, ko je partner tudi najboljši prijatelj. Januarja sta minili dve leti, odkar sta par, ta mesec pa ga bo za njegov rojstni dan odpeljala v Pariz.

V Londonu ji je všeč, da je ljudje na ulicah ne prepoznajo in da so brez predsodkov, zato je tam bolj sproščena in norčava.

 

 

 

Deli s prijatelji