ŠOKANTNO

Sabina Mali (24) v psihiatrični bolnišnici Begunje

Objavljeno 29. junij 2011 12.54 | Posodobljeno 29. junij 2011 13.32 | Piše: P. P.

Po eni razlagi naj bi si skušala vzeti življenje, po drugi naj bi jo strla smrt dedka

Sabina in Vesmin sta bila zaročena, potem pa narazen in spet skupaj ...
Miss Hawaian Tropic 2007 in Playboyevo dekle leta 2008, Sabina Mali (24), naj bi bila v psihiatrični bolnišnici v Begunjah. Kot piše v pismu, podpisanem le z imenom Nika, ki smo ga dobili v uredništvo, so Malijevo tja sprejeli po poskusu samomora in se zdaj zdravi na zaprtem oddelku. Psihično zlomljeno dekle naj bi nekaterim pacientom v bolnišnici sama povedala, kaj se je zgodilo, po obisku nekdanjega partnerja, ki mu pripisujejo precejšnjo krivdo za njeno zdajšnje stanje, pa je svojo zgodbo povsem spremenila. V pismu je še navedeno, da naj bi njen nekdanji partner, fotograf, ki ima tudi gradbeno podjetje, svojo olepšano zgodbo kmalu objavil v eni od revij.

Kaj se torej dogaja? Po naših z več koncev potrjenih podatkih je Sabina Mali res v psihiatrični bolnišnici Begunje, kamor so jo sprejeli zaradi psihične strtosti, po domače živčnega zloma. To nam je pravkar potrdil tudi Vesmin Kajtazovič (po naših najdenih podatkih star 48 let, po njegovih, ki nam jih je poslal, 40), njen nekdanji zaročenec, fotograf in podjetnik, ki ga omenja prejeto pismo.

Napovedana zgodba o Malijevi je izšla danes v reviji Lea. Sila previdno in zelo lepo opisujejo lepotico z zlomljenimi krili, kaj pa se je konkretno zgodilo in koliko je Malijeva psihično načeta, pa ni omenjeno nikjer. V zgodbi je nekaj Kajtazovičevih izjav, ki jih je izrekel tudi nam – da je Sabina očitno preveč svojih čustev skrivala za nasmehom, da si je vse gnala k srcu, da pa se ji zdravje počasi že vrača. Kot je povedal nam, ga je že poklicala, »nikakor pa ni delala samomora. Zlomila se je po tem, ko ji je umrl dedek, ki je bil njen veliki zaupnik,« pravi Kajtazovič.

Sabininega nekdanjega dolgoletnega partnerja, s katerim sta se lani razšla tik pred poroko, zadnja dva meseca pa je spet živela pri njem, čeprav on trdi da sta le prijatelja, smo vprašali še marsikaj o njem, Sabini in njunem odnosu.


PREBERITE KMALU.

Deli s prijatelji