NOVI IZZIVI

Rošade na Pop TV, Denis Oštir se poslavlja

Objavljeno 22. december 2017 15.13 | Posodobljeno 22. december 2017 15.16 | Piše: N. F.

Mesto urednika bo prevzel Jure Tepina.

Takole se je novih poslovnih priložnosti razveselil Denis Oštir. Foto: osebni arhiv

Po 18 letih vdanosti televiziji Pop TV in zadnje čase predvsem urednikovanju spletnega portala 24ur.com se od Krajnčeve ulice poslavlja Denis Oštir.

»Ni lahko zapustiti medija, v katerem sem začel svojo novinarsko kariero in ki mi je skoraj dve desetletji omogočal osebno ter poklicno rast, a v zasebnem in poklicnem življenju je treba sprejemati tudi težke odločitve,« je uraden Oštir, ki se bo na svoji nadaljnji poti posvečal predvsem gospodarstvu.

Mesto urednika bo tako prevzel Jure Tepina, kar je presenečenje za marsikoga, predvsem za tiste, ki podpirajo njegovo profesionalno novinarsko delo. Blestel je predvsem pri poročanju s krajev terorističnih napadov in izrednih razmer, zdaj pa bo krotil odnose v kletnih prostorih priljubljenega spletnega portala. 

image

»Preberite več v Suzy, novi tabloidni reviji Slovenskih novic, ki izide vsak petek. Najdete jo v bližnji trafiki, še bolje pa bo, če se nanjo naročite in jo boste dobili v svoj nabiralnik. Pišite nam na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. oziroma pokličite brezplačno številko 080 11 99.«

Deli s prijatelji