FOTOGRAFIJA

Rebeka pokazala Šajano

Objavljeno 19. januar 2013 15.44 | Posodobljeno 19. januar 2013 15.45 | Piše: Maja Kepic

Dremljeva je na spletu objavila fotografijo svoje štirimesečne hčerke.

Tudi Rebeka redno obiskuje lepotno kliniko. Foto: Mediaspeed.net

Pevka Rebeka Dremelj vseskozi poudarja, da ne želi izpostavljati svojega zasebnega življenja, zlasti pa ne svoje hčerke Šajane. A zdaj nas je vendarle razveselila s fotografijo svoje prikupne deklice. »Zaljubljena, obsedena, nora – na najlepše trepalnice na svetu!« je pod podobo štirimesečne Šajane zapisala zvezdnica.

Šajane noče izpostavljati v javnosti

No, kljub temu pravi, je s hčerko v javnosti ne bomo pogosto videvali. »Nekateri ljudje jo bodo zato, ker je moja hči, gotovo gledali drugače in verjetno se bo našel tudi kdo, ki bo na mojem otroku zdravil svoje komplekse. Rada bi jo čim bolj zaščitila, zato tudi ne bom z njo hodila na razne prireditve in družabne dogodke, ne bom je vključevala v svoje glasbene spote ali je postavljala pred objektive fotografov,« je povedala Rebeka.

Dvaintridesetletna glasbenica sicer že načrtuje vrnitev na velike odre. K temu seveda spada tudi skrb za telo. Rebeka je priznala, da že pridno hujša, redno pa obiskuje tudi znano lepotno kliniko, kjer si med drugim privošči tako imenovani diamantni piling, ki je najnovejša modna muha med tujimi zvezdnicami, nanj, denimo, prisega tudi Angelina Jolie. No, mlada mamica obljublja, da bo že kmalu povsem nared, 2. februarja bo namreč s hrvaško zvezdnico Severino odprla tradicionalno kurentovanje na Ptuju.

Deli s prijatelji