OJEJ

Razkrivamo, kdo je kradel na kmetiji

Objavljeno 12. december 2015 19.27 | Posodobljeno 12. december 2015 19.27 | Piše: A. K.

Tekmovalcem so menda podtaknili ustvarjalci oddaje.

Skrivnost je razvozlana.

Čeprav je šova Kmetija: Nov začetek konec, petdeset tisočakov pa je v žep pospravil Faki image, tekmovalci še lep čas ne bodo pozabili najbolj grenkih izkušenj s posestva. Med temi je tudi huda kršitev pravil oziroma vdor v hišo bogatih, ki se je zgodil pred tedni, ko je bila glava družine Dominika. Ta je družino vodila precej neuspešno, zato naj bi nekdo od tekmovalcev vdrl v hišo bogatih, saj je bilo pomanjkanje hrane prehudo.

Ni jim uspelo

Koga so zamikale dobrine, ni bilo znano, mi pa smo po finalni oddaji izvedeli, da so si finalisti enotni – nihče izmed tekmovalcev ni kradel, v hišo bogatih naj bi vdrl nekdo iz ekipe, ki je snemala dogajanje na posestvu. O tem je prepričan tudi Faki, ki nam je zaupal: »Mislim, da so nam podtaknili in da je bilo maslo ustvarjalcev oddaje, da bi se začeli prepirati, saj jim je bilo to v interesu. Seveda jim ni uspelo.«

Čeprav Faki meni, da ni kradel nihče izmed njih, ne izključujejo niti možnosti, da gre za star posnetek, na katerem se nahaja nekdo od finalistov, a to naj bi se zgodilo v času, ko je bila hiša bogatih še odklenjena in je nekdo izmed njih le odšel po svoje stvari. 

Deli s prijatelji