ODLOČENO

Presenečenje v Kmetiji, tekle so solze sreče. Ste videli, katera je izpadla?

Objavljeno 02. december 2017 09.16 | Posodobljeno 02. december 2017 09.16 | Piše: A. L.

»Starejši Damijan je šel domov, mladi pa bo ostal tu.«

Deja in Monika.

Bitka za denar v Kmetiji je vse bliže koncu. Včeraj so se tekmovalci znebili še ene konkurentke. V dvoboj sta morali Deja in Monika. Pomerili sta se v igri 'močni peki'. V njej nasprotnika prenašata hlebce (različno velike, večji so vredni več) v peč na različne police z dolgim loparjem. Na voljo sta imeli pet minut, uspešnejša pa je bila močna Deja, ki se je najprej lotila največjih hlebov in jih na drugo stran prenesla več. Prav na ta račun je zmagala, Monika pa je morala igro zapustiti.

»Starejši Damijan je šel domov, mladi pa bo ostal tu,« je po zmagi v solzah povedala Deja

Monika si želi, da bi igrali pošteno, ob odhodu pa jim je zaželela, naj zmaga najboljši.

Napovedana izdaja?

Vsekakor bo po vrnitvi Deje na posestvo dogajanje precej pestro. Zavezništva počasi razpadajo. Videti je, da sta na nasprotnih bregovih pristali Tamara in Deja. Tamara vztraja, da ne moreš dati nekomu kamenčka, torej glasu, in ga poslati v areno, če si z njim zaveznik in se z njim družiš. Deja je storila prav to, a pravi, da je to vse le igra in da na kmetijo niso prišli sklepat prijateljstev.

Mogoče še lahko izpostavimo Tamarino izjavo, zakaj si je želela vrnitve Deje: »Jaz si želim, da pride nazaj Deja, da bo še ona mogoče enkrat izdana.«

Deli s prijatelji