OGLASNO SPOROČILO

Preizkusi tehnološke novosti in se poteguj za privlačne nagrade!

Objavljeno 04. december 2015 09.58 | Posodobljeno 04. december 2015 10.00 | Piše: B. K.

Veseli december se v Harvey Norman trgovinah tradicionalno začne že sredi novembra, decembra pa ga le še dodatno začinimo.

Že ta vikend bodo lahko obiskovalci v naših poslovalnicah preizkušali najnovejše tehnološke igračke, od dronov in pametnih ur, ki so ta hip zagotovo najbolj zaželeno darilo, pa do nekoliko bolj tradicionalnih, kot so telefoni, tablice, fotoaparati, kamere in prenosniki.

V naših poslovalnicah v Ljubljani, Kopru, Celju, Mariboru in Novem mestu vas bodo pričakali številni strokovnjaki, ki jim boste lahko zastavila vprašanja v zvezi z različnimi napravami, na katera vam bodo seveda z veseljem odgovorili. Še bolje pa je, da boste lahko vse naprave skupaj z njimi tudi preizkusili. Če si, recimo, želite preveriti, kakšen je občutek ob upravljanju drona, je ta vikend vsekakor  idealen za obisk Harvey Norman trgovine, saj vam bomo to omogočili.

Vsi obiskovalci bodo sodelovali v nagradnem žrebanju in se potegovali za privlačne nagrade, med katerimi bodo tudi dron, pametni telefon, tiskalnik ter zvočniki.

Ne pozabite, Harvey Norman v mesecu decembru izpolnjuje še več želja kot običajno.

Od petka, 4. 12., do nedelje, 6. 12. 2015, se nam zato pridružite na največji predstavitvi tehnoloških novosti – STOP, PREIZKUSI ME!

Harvey Norman – strokovnjaki za tehnologijo!

 

 

Deli s prijatelji