STISKA JO

Potrta Aida presenetila s priznanjem

Objavljeno 04. december 2015 17.30 | Posodobljeno 03. december 2015 23.14 | Piše: S. N.

Je blondinka obžalovala odločitev?

Šov Gostilna išče šefa se bliža koncu, tekmovalci in vajenke pa se bodo kmalu soočili z resničnim življenjem. In očitno nekatere že skrbi ... V četrtek je bila precej zaskrbljena Aida. Izlet, na katerega so se odpravila dekleta s Tomašem, je očitno ni odobrovoljil. Ko je popoldne poležavala in jedla s Pio in Špelo v dnevni sobi, je bila zelo nesproščena in, po domače rečeno, nataknjena ...

Pia je v samokritiki dejala, da se je preveč »'opustila'«, ampak da jo zanima le odziv domačih in nikogar drugega, saj da si po televiziji prikazan tak, kot si. S tem pa se ni povsem strinjala Aida, ki je sicer zatrdila, da je čisto sproščena. »Ampak z enimi osebami se pa ne bi 'zajebavala'. Če ne veš, ali se 'opustiti' ali ne … Ma, v ku*** vse,« je izbruhnilo iz male blondinke. Pia jo je spraševala, kaj je narobe, in dodala, da se ji zdi, da so preostala dekleta povsem iskrena druga do druge. 

Aida je odvrnila, da bi bilo bolje, da ne bi živeli skupaj, in da ni zadovoljna. »Kuhinja, ja ... O. K. Se vidi, da živim doma.« Dodala je, da je v drugih stvareh, ki se jih v življenju loti, bolj uspešna. V kuhinji pa si želi, ampak »to ni to«. Pia jo je nato mirila, da se je videlo, kako je napredovala od začetnice, kakršna je bila, ko je prišla v šov. Da se je izkazalo, da potrebuje le dobra navodila.

Ampak Aida je zmedeno nadaljevala. Začenjala stavke, nato utihnila. Še Pia ji je dejala, da je ne dojema. »Saj jaz tudi sama sebe ne,« ji je odgovorila Aida. In na koncu priznala: »Bojim se reakcije, ko pridem ven.« 

Nato so dekleta začela govoriti o svojih reakcijah pred kamero. Pia je nato Aidi dejala, da se ji zdi bolje pokazati čustva, kot jih sploh ne imeti. 

Potem je Aida presenetila: »Glede drugih stvari bi se bolj obneslo, če ne bi prišla sem. Ampak ne glede 'tistih' stvari, na katere si najprej pomislila, ampak glede drugih stvari ...« je skrivnostno razlagala Pii. Ki pa ni imela pojma, o čem govori Aida, in ji je to tudi povedala. In kot da bi se spomnila, da vse skupaj snemajo kamere, je Aida utihnila in dekleta so se hitro začela pogovarjati o manj kočljivi temi – hrani.

Deli s prijatelji