SLOVO SIMONE SIMONE WEISS

»Počivajte v miru, kraljica«

Objavljeno 19. december 2015 12.47 | Posodobljeno 19. december 2015 12.48 | Piše: A. L.

Za vedno je odšla tja, kjer nič več ne boli, njene prelepe pesmi, ki so mnogim segle do srca, pa ne bodo šle v pozabo, pravijo njeni občudovalci.

Simona Weiss s Pedrom Opeko.

»Z globoko žalostjo sporočamo, da je utihnil angelski glas in zaspalo zlato srce naše ljubljene mame in soproge Simone Weiss. Goran, Simon, Rene.« To je objava na facebooku, ki je danes razžalostila mnoge. Mnoge, ki so upali, da bo kraljici ljudskih src vendarle uspelo premagati zahrbtno bolezen. Mnoge, ki so upali, da jo bodo še kdaj videli na odru.

Družini prek facebooka številni izrekajo sožalje, pokojni Simoni pa želijo, naj počiva v miru. Ob tem poudarjajo, da je za vedno odšla tja, kjer nič več ne boli, hkrati pa obljubljajo, da njene prelepe pesmi, ki so mnogim segle do srca, ne bodo šle v pozabo. 

»Draga Simona, naj se tvoj angelski glas razliva od nebes na Zemljo in naj tvojim dragim prinese tolažbo ob izgubi,« je zapisala Angelika, Anja pa, da bo za vedno živela v naših srcih. 

»Njene pesmi sem poslušala, ko sem bila na dnu življenja in sem se ob njej pobirala. Spi, angel, mirno in čuvaj nas, mi te ne bomo pozabili,« pravi Dragica.

Alojz se je poslovil tako: »Simona, bila si odlična mati in glasbenica, katere zabavni hiti ostajajo za vedno in povezujejo številne generacije. Žalosten dan za tiste, ki smo spremljali tvojo kariero, a vemo, da si se kot prava borka tudi z zahrbtno boleznijo borila do konca. Počivaj v miru, družini pa iskreno sožalje.«

Simon njenim najbližjim sporoča, da sočustvuje z njimi: »Z melodijami bo živela naprej. Spomin na ustvarjeno in doživeto je edina luč, ki nikdar ne ugasne.«

»Počivajte v miru, kraljica,« pa se je Simoni poklonila Tanja.

Več boste lahko prebrali v nedeljski izdaji Slovenskih novic.

Deli s prijatelji