GOSTILNA IŠČE ŠEFA

»Po televiziji smo vsi debeli«

Objavljeno 03. december 2015 12.16 | Posodobljeno 03. december 2015 12.16 | Piše: S. N.

Ko televizija doda kakšen kilogram ... Čeprav Blaž trdi, da je kilograme v šovu izgubil.

Z Blažem se nihče ni želel zapletati v pogovor o kilogramih.

V rubriko nenavadnih pogovorov v kuhinji šova Gostilna išče šefa se jih je v sredinem popoldnevu uvrstilo kar nekaj. Med tekmovalci je vladalo ležerno vzdušje, Tomaš je pripravil svojevrstno tekmovanje v hitrostnem ubijanju jajc in pokazal nekaj ročnih spretnosti ter požel pohvale vajenk.

Med pripravo zelenjave, testa za pico in podobnih bodočih dobrot pa sta se odvila dva nenavadna trenutka, ki sta sledila drug drugemu. Naenkrat je v kuhinji 'zadišalo' po plinu. Špela je opozorila: »Ful se plin voha …« No, burnega odziva ni bilo. Nihče se ni vznemiril, ampak je dobila le odgovor, če bo kaj resnega, bodo že videli, ko jih »bo v 'luft' vrglo«.

Blaž pa je ostale presenetil z izjavo, češ da so po televiziji vsi videti debeli. To mu je povedala oma oziroma babica. Ob tem je dodal, če bi še nekaj časa ostal v gostilni, bi izgubil še več kilogramov, kot jih je doslej, in se malce potrepljal po trebuščku. Sicer pa se z izjemo Blaža z novico o debelosti ni nihče pretirano ukvarjal. Čeprav vsak dan lahko vidimo kakšen okrogel trebušček ali dva ...

Deli s prijatelji