ZMAGOVALKA

Pia: Del nagrade bom namenila operaciji spola

Objavljeno 21. junij 2015 18.30 | Posodobljeno 21. junij 2015 18.55 | Piše: Ma. F., Mo. S.

V finalu Big Brotherja je slavila Pia Filipčič, ki pravi, da so občutki po koncu šova neopisljivi.

Šov Big Brother je v petek z zmago 22-letne Pie Filipčič iz Kopra dosegel svoj vrhunec. Zmagovalko smo povprašali o njenih občutkih, za kaj bo porabila denar, s katerimi tekmovalci bo obdržala stike in še kaj. Zaupala nam je, da se bo dogovorila za posvet za operacijo v Beogradu.

Čestitke za zmago. Kakšni so občutki takoj po koncu šova in po tem zmagoslavju? Si pričakovala zmago?

Občutki po koncu šova so neopisljivi. Nisem pričakovala take podpore in toliko pozitivnih komentarjev. Presrečna sem, da so me ljudje sprejeli. Zmage nisem pričakovala, sem si jo pa želela.

Komu bi zmago sicer najbolj privoščila?

Zmago bi najbolj privoščila Ani, s katero sem se med šovom tudi najbolje razumela in verjamem, da se bo najino prijateljstvo samo še bolj krepilo.

Verjetno ni skrivnost: za kaj boš porabila denar?

Del nagrade bom porabila za operacijo spremembe spola, pomagala družina, najverjetneje pa si bom privoščila tudi kako potovanje.

Katera je prva stvar, ki si jo ali pa jo boš še storila po prihodu domov?

Prva stvar, ki sem si jo privoščila, ko sem prišla domov, je bila prha brez nadzora kamer. Očitno pa sem bila še vedno pod vplivom Big Brotherja, saj sem po koncu prhanja iskala mikrofon.

S katerimi od tekmovalcev boš zagotovo obdržala stike?

Zagotovo bom stike obdržala z Ano in pa seveda tudi z ostalimi, saj jih, kljub temu da sem komaj en dan na prostosti, že pogrešam.

Si v Ani našla pravo prijateljico? Kaj pa v drugih?

Prepričana sem, da sem v Ani našla pravo prijateljico, saj je iskrena, dobra do drugih, poštena, zabavna ... Poleg Ane je tu še Nina, ki je moj sonček, vedno mi je znala svetovati in prisluhniti, moj starejši bratec Tibor, ki me je vedno znal spraviti v dobro voljo in me sprejel tako, kot sem, Mitja, poln energije, zabavljač in pa Martin, ki ima prav tako dobro in pošteno srce.

Bi se s kom od njih (na primer z Martinom) romantično zapletla?

Ne bi se z nikomer zapletala, z Martinom sva samo dobra kolega.

Kaj pa Danilo? Bi ga rada poiskala in nadaljevala z njim, kjer sta začela?

Dvomim, da bom še kdaj videla Danila, ampak nikoli ne reci nikoli. Je zelo simpatičen fant in sem vesela, da sem ga imela možnost spoznati.

V hiši je tudi alkohol nekajkrat naredil svoje. Kako zdaj gledaš na to? Ima v zunanjem svetu nate podoben učinek, kot ga je imel v hiši?

Moram reči, da si nisem bila prav nič všeč, ko smo si ogledali našo žurko na splavu, na trenutke me je bilo celo sram, kako sem se obnašala. Zunaj ne pijem tako zelo pogosto, v hiši Big Brother pa so žurke potekale vsak teden in priznam, da sem včasih šla čez mejo.

Meniš, da si v šovu (poleg zmage, seveda) dosegla svoj cilj?

Jaz mislim, da mi je uspelo doseči svoj cilj. Ljudem sem pokazala, da sem povsem normalno dekle in da ni z mano nič narobe. Prejela sem ogromno čestitk in pohval, za katere sem zelo hvaležna in zaradi njih počaščena. Res nisem pričakovala, da bom na ljudeh pustila tak pečat in da mi bodo v takem številu stali ob strani.

Ti je uspelo pokazati, da si ne glede na svojo preteklost povsem običajno dekle?

Upam, da ja, saj menim, da smo vsi ljudje krvavi pod kožo in da ni pomembno, kaj si in kdo si, ampak, kakšno imaš srce in kako se vedeš do drugih. Dobro se vedno z dobrim vrača.

Med tvojim bivanjem v hiši so po spletu krožile fotografije iz filma za odrasle, na katerih naj bi bila ti. Ali to drži?

Tega ne bom komentirala.

Kakšni so tvoji načrti za prihodnost?

Dolgoročnih načrtov še nimam, bi pa se rada v čim krajšem času dogovorila za prvi posvet z zdravnico v Beogradu, da bom lahko končno začela proces, ki vodi do operacije.

Se boš udeležila še kakšnega resničnostnega šova?

Trenutno me ne vleče v noben šov, mogoče v prihodnosti. Rekla sem, da bi z lahkoto še enkrat vse ponovila, tako da, zakaj pa ne.

Deli s prijatelji