O OTROKU

Petra: Niti mati še nisem, kaj šele kaj več

Objavljeno 07. marec 2013 11.53 | Posodobljeno 07. marec 2013 09.04 | Piše: Anita Krizmanić

Na prihod prvorojenke se že pripravlja, saj čuti, da prihaja čas.

Robert in Petra pričakujeta deklico.

Pred kratkim je v javnost prišla novica, da pevka Petra Slapar in njen mož, šaman Robert Lavtar, pričakujeta otroka. Za Roberta to ne bo prvič, da bo pestoval, saj že ima hčerko Anastazijo, ki jo številni poznajo po nastopu v resničnostnem šovu Paradise Hotel.

»Sem tam, kjer želim biti«

Petra nam je zaupala, da z Robertom otroka nista načrtovala, a je zanosila zelo hitro. Bodoči očka je bil novice neskončno vesel, Petra pa se je na njo odzvala nekoliko drugače. »Jaz sem bila najprej močno presenečena, ker o tem nisem nikoli razmišljala. To je bilo zame nekaj popolnoma novega, nekako neresnično. Zdaj uživam v trenutkih nosečnosti in vem, da sem točno tam, kjer želim biti,« pravi Petra.

Njena nosečnost zdaj poteka povsem običajno, v prvih tednih pa je bila precej utrujena, mučile so jo tudi slabosti. »Drugo trimesečje je bilo super. Začutila sem otrokove prve gibe, pozneje tudi brce in živahno poplesavanje v trebuhu. To je najlepše,« razneženo pravi Petra, ki je kljub trebuščku še vedno fizično aktivna in kondicijo ohranja z nordijsko hojo.

Čuti, da prihaja čas 

Petra je izdala, da pod srcem nosi punčko, kar jo je močno razveselilo. Na prihod prvorojenke se že pripravlja, saj čuti, da prihaja čas. Za deklico imata z Robertom že pripravljeno ime, a nam ga Petra ni želela izdati. Na vprašanje, ali razmišlja o še kakšnem otroku, je Petra še povedala: »Sem ženska, ki je v obdobju svoje prve nosečnosti. Niti mati še nisem, kaj šele kaj več … Vprašajte me čez kakšno leto.«

Deli s prijatelji