PRIZNAVA

Oriana (38) ljubi metalca, z Borisom pa ostajata najboljša prijatelja

Objavljeno 19. avgust 2011 10.53 | Posodobljeno 19. avgust 2011 12.35 | Piše: N. M.

V novi zvezi je zadovoljna in srečna

Zdaj Oriana glasbo skupine Noctiferia posluša še bolj s srcem

Oriana Girotto (38), slovenski javnosti znana kot voditeljica raznih oddaj, še bolj pa po zvezi z igralcem Borisom Cavazzo (72), je končno priznala, da je zaljubljena.

Ni še dolgo, ko je končala viharno razmerje z mlajšim gospodom, a je že našla novega srčnega izbranca. Osvojila je srce Giannija Poposkega, frontmena slovenske metal skupine Noctiferia. Čeprav je razmerje s pevcem še konec prejšnjega meseca zanikala, se je tokrat o novemu izbrancu za revijo Story na veliko razgovorila.

Skupna prihodnost

Oba sta zaposlena na naši komercialni televiziji, tam pa naj bi preskočila tudi prva iskrica. Sprva sta samo prijateljevala, nato pa spoznala, da sta si v bistvu zelo podobna. Imata skupne sanje, upanje in tudi neskončne projekte za prihodnost, je povedala zaljubljena Oriana.

Še preden sta bila skupaj, je poznala njegovo skupino in njihova glasba ji je bila zmeraj všeč. Kljub temu da je Gianni okupiran še s skupino, veliko časa preživita skupaj.

Ženitna posrednica

Sicer pa si je tudi ona našla dodatno delo, in sicer je vodja ženitne poslovalnice, kjer ji, kot sama pravi, gre parčkanje samskih kar dobro od rok.

Poudarja, da ji je v tem trenutku zelo lepo, in upa, da bo tako čim dlje. Na to, kaj bo z njeno zvezo v prihodnosti, pa želi čim manj misliti. Zadnje leto je, kot pravi, ugotovila, kaj išče v razmerju, zdaj pa pobira sadove svoje notranje rasti in ne pada več iz zveze v zvezo zaradi napačnih razlogov.

Vseeno pa si prizadeva z vsakim bivšim ostati v prijateljskih stikih. Tako sta z Borisom najboljša prijatelja, ki ji priskoči na pomoč tudi takrat, ko se mora nekomu zaupati.

Burna veza

Zagotovo pa ne prijateljuje s 13 let mlajšim ljubimcem Branetom Benedetto. Kot smo že poročali sta se golobčka kmalu potem, ko se je Oriana preselila k njemu začela prepirati. Burna in energična veza se je kmalu zatem končala. Nesoglasja so bila očitno prevelika in Oriana se je morala zopet preseliti na svoje.

Brane jo je na facebooku takoj zatem odstranil iz kroga svojih prijateljev in objavil, da ni več v vezi.

Deli s prijatelji