ZNAN OBRAZ IMA SVOJ GLAS

Ogorčeni nad Tanjo Ribič: Da se norčuješ iz zlorabljenih žensk ...

Objavljeno 29. november 2017 18.46 | Posodobljeno 29. november 2017 18.48 | Piše: S. U.

Sodeč po odzivih, ji ena izmed šal ni najbolje uspela.

Smeh je pol zdravja in za salve smeha je v oddaji Znan obraz ima svoj glas poskrbela kar Tanja Ribič. Izziv stand up nastopa, ki ji ga je postavil Denis Avdić, je opravila z odliko, to je priznal tudi priljubljeni komik Ranko Babić.

A medtem spletni forumi razkrivajo, da je s šalo o Avstrijcih, zaprtih v kleteh, pri čemer je verjetno imela v mislih razvpita primera Josepha Fritzla in Natasche Kampusch, presegla meje dobrega okusa.

Burni odzivi

»Tista o Avstrijcih je bila res skregana z okusom, duhovitostjo sploh. Je Djuro , ali kdo drug malo /precej/ pretiraval? Sicer je bila interpretacija teh/vseh šal zelo slaba,« pravijo komentatorji v podobnem tonu.

»Grooozna je. Patetična do konca. Nikakor iskrena ali smešna,« dodajajo drugi.

»Včeraj pa je res presegla vse meje dobrega okusa. Da se greš norčevat iz zlorabljenih žensk, kot je to storila s svojo šalo o Avstrijcih, zaprtih v kleteh, pri čemer je verjetno imela v mislih razvpita primera Fritzla in Kampuscheve (ja, za crknit smešno), moraš pa res biti rahlo moten. In ne samo to, na ta račun se je nato krohotal ves studio. Halo?!? Po drugi strani pa bo verjetno cel teden letala naokrog z belo pentljico v znak solidarnosti do taistih žensk,« še doda ena izmed kritičark.

Kaj pa menite vi?

 

Deli s prijatelji