OJOJ

Oboževalci onemeli ob domnevni aferi Tanje Žagar: Adijo, kariera ...

Objavljeno 20. april 2017 22.22 | Posodobljeno 20. april 2017 22.35 | Piše: S. U.

Na slovenski estradi je odjeknila novica, da naj bi zaradi Tanje Žagar njen menedžer Miki Šarac zapustil ženo Leno in njune tri otroke.

Miki Šarac z ženo Leno.

Na slovenski estradi je odjeknilo. Zaradi Tanje Žagar naj bi njen menedžer Miki Šarac zapustil ženo Leno in njune tri otroke.image Skupaj naj bi skupaj živela že tri mesece, jeseni tudi zibala, se je pisalo.

Kakor koli že, oboževalci priljubljene pevke so ogorčeni. »Pa ode kariera. Mal se je umazala,« se glasi eden izmed mnogih zapisov, ki jih najdemo na spletu v zvezi z domnevno afero. »Poštene ženske se ne mečejo za oddanimi družinskimi moškimi. Pika!« so odločeni. »Vemo že dolgo. Poglejte na spletu njune skupne slike saj kar zarita od zaljubljenosti na vsaki sliki. On je njen maneger in veliko časa sta preživljala skupi. Se poznata že vec kot 20 let. Škoda je njegove žene in treh otrok. Tajna zveza je najbrz trajala zelo dolgo. Tanji pa zdaj ura tiktaka in ocitno je dala pogoj. 35 let in 50 sta stara. Bomo videli kdaj ga bo zamenjala,« spet modrujejo drugi. 

Preberite še: Škandal na sceni: zaradi Tanje Žagar zapustil ženo in tri otrokeimage

Seveda pa niso vsi istega mnenja, zato objavljamo še mnenje ene izmed njenih zvestih oboževalk, ki bo Tanji očitno vseskozi stala ob stani: »Res ne vem, zakaj bi mene to kakorkoli zadevalo. To so njihva življenja, njihova privat stvar. Ja, je pevka in živi od publike, ampak to gre za njeno delo, ne zanjo kot zanjo. Če kupiš karto za koncert ali CD, še ne kupiš človeka ali pravice se vtikat v njegovo življenje, ga sodit.« 

 

Deli s prijatelji