PROJEKT

Novi izziv za poptevejevko: seli se v Nebesa

Objavljeno 07. maj 2017 11.47 | Posodobljeno 09. maj 2017 09.07 | Piše: P. P.

Za zdaj družina Roš Kanellopulos načrtuje, da bo s septembrom upravljanje turističnega naselja Nebesa prevzela Maja.

Maja Roš Kanellopulos bo jeseni prevzela upravljanje družinskih turističnih hišk.

Novinarko Pop TV Majo Roš Kanellopulos konec avgusta čaka velik izziv – z možem Samom ter sinovoma Janom (6) in Galom (4) se bo iz Ljubljane preselila v Nebesa nad Kobaridom. Tam sta Majina mama Katja, danes upokojena novinarka, in oče Bojan, upokojeni zdravnik, postavila štiri romantične turistične hišice z razgledom. Za posebno kulinarično razvajanje gostov pa skrbi letos tudi uradno najboljša kuharica na svetu, njihova sestra in hči – Ana Roš.

Za zdaj družina Roš Kanellopulos načrtuje, da bo s septembrom upravljanje turističnega naselja Nebesa prevzela Maja, mož Samo, ki ima računalniško svetovanje, pa lahko od koderkoli dela na daljavo. Po šestih mesecih naj bi se Maja vrnila v novinarstvo, Samo pa bo prevzel še vodenje Nebes. Sinova bosta na Primorskem ves čas, Jan je že vpisan v šolo v Kobaridu, pozneje naj bi mu sledil tudi Gal. 

image

»Preberite več v Suzy, novi tabloidni reviji Slovenskih novic, ki izide vsak petek. Najdete jo v bližnji trafiki, še bolje pa bo, če se nanjo naročite in jo boste dobili v svoj nabiralnik. Pišite nam na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. oziroma pokličite brezplačno številko 080 11 99.« 

 

 

Deli s prijatelji