V PRIČAKOVANJU

Noseča voditeljica: Padle prve stave

Objavljeno 05. november 2015 08.30 | Posodobljeno 05. november 2015 12.33 | Piše: A. K.

Pia Pustovrh in njen srčni izbranec bosta januarja dobila prvega otroka.

Pia Pustovrh bo postala mamica.

Radijska in televizijska voditeljica Pia Pustovrh je v sladkem pričakovanju. Kot nam je namreč zaupala, bo januarja prvič postala mamica. S partnerjem vesta, katerega spola bo otrok, a sta se odločila, da bo to ostalo skrivnost do rojstva, nam je še povedala.

S Pio smo poklepetali tudi o tem, kako se je odzvala, ko je izvedela novico, in kakšen je bil odziv njenega srčnega izbranca. »Vsekakor je bilo to eno najlepših presenečenj v mojem življenju. Moj izbranec je tako kot jaz presrečen. Za oba je to zelo lepa življenjska izkušnja in komaj čakava, da tudi v živo spoznava to bitjece, ki ga že zdaj ob pomoči sodobne tehnologije spoznavava in spremljava njegov razvoj. Padle so tudi že prve stave, komu je in še bo bolj podoben najin otrok.«

Babici sta pripravljeni

Novice o naraščaju so bili veseli tudi njuni najbližji. »Ker sva s partnerjem že kar nekaj let skupaj, je velikokrat tema pogovorov v družbi nanesla na naraščaj. Včasih sva se pošalila, da že imava enega, in sicer najinega kužka, ki je skoraj vedno z nama in ga razvajava,« navdušeno pravi Pia in dodaja, da se dojenčka še najbolj veselita babici. »Moja mami je že čisto 'not padla' in je že zdaj polno zaposlena z vsemi sladkimi skrbmi, ki jih prinaša nova vloga, in se že bolj od mene pripravlja na rojstvo. Kaj šele bo? Tudi moja oma se neizmerno veseli, da bo postala prababica,« razkriva Pia, ki uživa v sladkostih nosečnosti, saj pravi, da po naravi ni panična in se prepušča toku dogajanj. S partnerjem sta že obiskala šolo za starše in zdaj ju čakajo le sladke priprave na naraščaj.

Ne prebira forumov

Čeprav je sama pomirjena in ne komplicira, pa prijateljice, ki že imajo otroke, le povpraša za kakšen nasvet. »Mami pa se drži nazaj, saj pravi, da so trendi drugačni, kot jih je poznala ona, in da vsaka mama zase najbolj ve in čuti svojega otroka. Zelo koristen nasvet je bil tudi, naj ne prebiram forumov, ker vsaka najbolje pozna sebe, za ostale stvari pa so tukaj naše mame,« nam je še zaupala Pia. Dodaja, da je poroda ni strah in da se ji nikamor mudi, da je »prav luštno«, ko sta s partnerjem še v tandemu in so premiki bitjeca, ki ga nosi pod srcem, hitrejši.
 

Deli s prijatelji