KMETIJA: NOV ZAČETEK

Niko o Majinem ljubosumju: Morala bo poiskati strokovno pomoč

Objavljeno 10. december 2015 19.13 | Posodobljeno 10. december 2015 19.15 | Piše: S. N.

Maja je že zjutraj očitala Niku, da se preveč druži z Barbaro.

Maja in Niko v šovu, ko sta bila še par.

Tik pred koncem šova Kmetija: Nov začetek je Maja, takrat še Nikovo dekle, spet zapadla v bolestno ljubosumje, zaradi česar je Niko ocenil, da bi si Maja morala najti strokovno pomoč, da bi se je rešila. Maji se je tedaj dozdevalo, da se njuna zveza bliža koncu, ampak da Niko s tem odlaša do konca šova. Prej ali slej si bosta morala sprijazniti, da nista za skupaj, je še dodala.

Kaj neki ima Niko z Barbaro

Barbara in Niko sta kovala taktiko proti Fakiju, ko je privihrala Maja in začela se je prava drama. Maja je že zjutraj očitala Niku, da se preveč druži z Barbaro. Ta je zanikal, da bi se med njima kaj pletlo. Pozneje je Maja spet opazila, da se Niko in Barbara pogovarjata na samem, zato je pridrvela do njiju in na vsak način hotela zvleči Nika stran, rekoč, da mu mora na samem nekaj povedati. Niko se ni pustil in ji rekel, naj neha, saj mu je s svojimi izbruhi naredila že dovolj sramote. Maja pa je postala še bolj histerična in je začela Nika na silo vleči stran in vpila, naj hodi hitreje, saj noče, da bi kamere zabeležile njun pogovor. Na koncu se je Niko le vdal in šel z njo v hišo.

Temperatura je že tako ali tako visoka zaradi odločanja porote, kdo bo izpadel, in dogovora Nika, Maje in Barbare, da pošljejo domov Fakija, Maja pa takšnega trojčka očitno ni prenesla. Nika je sredi pogovora z Barbaro zvlekla v hišo, kjer se je drama nadaljevala. Niko meni, da tako te zveze ni mogoče nadaljevati. Po histeričnem izpadu, ko je Nika zvlekla v hišo, je Maja dramo nadaljevala v kopalnici. Od Nika je hotela izvedeti, kaj ima z Barbaro. Rekel ji je, da nič, a mu Maja ni verjela. Očitala mu je tudi, da se je začel obnašati vzvišeno in da ima občutek, da ni dovolj dobra zanj. Po drugi strani pa da mu je sama vedno stala ob strani.

Jokala brez razloga

Niko je spet moral tolažiti Majo, ki je jokala, ker jo skrbi, kaj se bo zgodilo med njo in Nikom, ko bosta zapustila šov. Maja je brez pravega razloga začela jokati in Niko jo je začel tolažiti. V pogovoru pa je le izvedel, v čem je težava. Maja se boji, da bodo Nika po koncu šova začele obletavati punce in bo to pomenilo konec njune zveze. Niku se je zdelo takšno razmišljanje brez smisla in ji je zagotovil, da bosta tudi po koncu šova še vedno skupaj. Maja je na koncu povedala, da jo skrbi samo to, da bo, če končata zvezo, trpela, medtem pa se bo Niko veselil in zabaval s kolegi.

Niko: Upravičeno jo lahko skrbi

Po še eni drami med Majo in Nikom je sotekmovalce zanimalo, kaj je razlog zanjo. Niko jim je razložil, v čem je težava, nato pa namignil, da jo lahko upravičeno skrbi. Dogajanje med Nikom in Majo ni ostalo neopaženo pri sotekmovalcih, tudi Anito je zanimalo, za kaj je pravzaprav šlo. Niko je povedal, da Majo skrbi, kaj bo z njuno zvezo, ko bosta zapustila šov. Anita meni, da bo Niko vsekakor imel ogromno oboževalk, da pa Maja pretirava, ko iz tega že zdaj dela dramo.


 

Deli s prijatelji