KMETIJA: NOV ZAČETEK

»Niko je brez Maje čisto drug človek«

Objavljeno 03. december 2015 08.10 | Posodobljeno 03. december 2015 08.12 | Piše: M. U.

Niko in Bruno sta dvobojevalca.

Maja.

Bruno je za svojega nasprotnika v areni najprej izbral Miho, ki pa je izkoristil imuniteto in tako se je moral odločati še enkrat. Faki je že pred časom našel amulet za imuniteto, kar pa je pred sotekmovalci uspešno skrival kar nekaj časa. Ker je pred izborom drugega dvobojevalca čutil, da je za mesto drugega dvobojevalca najbolj ogrožen Miha, se je odločil, da mu pomaga, in mu izročil amulet, ki mu je na izboru za drugega dvobojevalca res prišel prav. To je pomenilo, da je Bruno, ki je najprej izbral Miho, moral izbirati še enkrat. Pred tem je povedal, da Franca in Fakija v nobenem primeru ne bi izbral, zato je kot edini kandidat ostal Niko. Oba se bosta v areni pomerila prvič.

»Niko je brez Maje čisto drug človek«

Saško je ob tem zanimalo, ali dogovor med zadnjimi petimi tekmovalci še drži, predvsem pa, ali so pomislili, da bi bilo za nekoga izmed njih lahko le del taktike, da pride do glavne nagrade. Vsi so zatrdili, da zmagovalec ne bo pozabil na obljubo ne glede na to, kdo bo odnesel končno nagrado. Faki pa je pred vsemi izrazil strah, da bi lahko Maja vplivala na Nikovo odločitev glede delitve. Ob tem je poudaril tudi, da je Niko brez Maje čisto drug človek.

Niko: Ne razumem, kaj mu hodi po glavi

Medtem se je Sebastijan želel s Fakijem in Marušo pogovoriti o starih zamerah. Sebastijan misli, da gre ostalim v nos, ker je vsem jasno povedal, da želi vplivati na razplet igre. Vse skupaj pa se je kaj hitro razvilo v glasen prepir, ki je bil na trenutke tudi nesramen.

Čeprav je Sebastijan odločen, da bo naredil vse za svojega favorita Nika, pa je bil prav on med tistimi, ki so povedali, da ne razumejo, kaj hoče Sebastijan doseči.

Deli s prijatelji