IZLOČANJE

Nihče ni bil za Miša: Sebično se moram strinjati s Karimom

Objavljeno 29. november 2015 11.58 | Posodobljeno 29. november 2015 11.58 | Piše: A. K.

V boju za glavno nagrado so ostali najboljši štirje.

Tomaš je moral sesti na drugi vroči stol.

Potem ko je Mišo izgubil dvoboj proti Tomašu, so ostali tekmovalci glasovali, kdo bo sedel na drugi vroči stol. »Vsi so krasni fantje, vsi so borci. Proti komur koli izgubim, mi bo v čast,« je pred nominacijami povedal Mišo. Na drugi vroči stol je sedel Tomaš, ki je povedal, da je bil začetek tedna slab, na koncu pa je premagal Miša. Na Romihovo vprašanje, koliko je taktiziranja v vsem skupaj, je Tomaš dejal, da to mora vprašati fante. Tomaš, ki je bil na izzivu na vlaku najslabši, je priznal, da tudi njegova juha ni bila najboljša.

Komentatorji so se pogovorili o najboljšem kuharju tega tedna, Žanu. Karim meni, da je bila pomoč, ki jo je imel, ključna. »Žan nima nekega svojega stila kot ostali fantje in mogoče je bilo to odločilno,« je pojasnila Iryna, Alma pa je povedala, da se je veliko naučil od ostalih fantov. »Tomašu se je enkrat v 13 tednih zgodilo, da je kiksnil. Žanu pa prvič, da je blestel,« je povedala.

Karim je bil prepričan, da bo v Gostilni ostal Tomaš, ker ima več znanja kot Mišo. »Sebično se moram strinjati s Karimom. On je res fenomenalen kuhar in izjemna oseba,« je o Tomašu povedala Alma. Iryna je dodala, da je Mišo pri kreiranju malce živčen, Tomaš pa miren in stabilen. »Imata različna pristopa. Pri Tomašu mi je všeč, da ves čas pomaga vsem in ni hinavec. Ko so delili denar, je bil Tomaš prvi, ki je rekel, da ga bodo dali v dobrodelne namene,« je bila nad njim navdušena Iryna.

image
Mišo je moral zapustiti Gostilno. Foto: Pro Plus

Iryna je Miša vprašala, ali je pričakoval tak razplet, in ta je pritrdil. Potem pa je še prosila, naj ji našteje presežke, ki jih je dosegel v času bivanja v Gostilni. »Vedno sem imel nekakšno sredino,« je priznal Mišo, Iryna pa ga je povprašala, ali je to zato, ker je vedno živčen. Mišo je odvrnil, da ima pač Tomaš več izkušenj. Tako Alma kot Iryna sta dejali, da bi veliko raje videli, da bi namesto Miša na prvem vročem stolu sedel Robi. A ker ni bilo tako, je kmalu napočil čas resnice, ko je Boštjan Romih razkril, da mora šov zapustiti Mišo.

Pred štirimi najboljšimi je ciljna ravnina, od katere jih ločita le še dva tedna. 

Deli s prijatelji