JE ŠEL PREDALEČ?

Nespodoben predlog: Avdićev sodelavec »pecal« njegovo Ano

Objavljeno 16. marec 2017 17.22 | Posodobljeno 16. marec 2017 17.30 | Piše: A. K.

Miha je bil zelo pogumen, morda celo malce preveč.

Denis in njegova lepotica Ana, ki (še) ni v blaženem stanju. Foto: Sašo Radej

Avdićeva ekipa se zna dobro zabavati in to dokazuje tudi Miha Deželak, ki se je tokrat lotil Avdićeve žene Ane. Vožnja v njegovem taksiju je bila zelo zabavna, Miha pa zelo pogumen, morda celo malce preveč.

Kakšen je Denis doma, ga je naprej zanimalo, Ana pa je dejala: »Domov hodi samo spat.« Ob tem je povedala, da ni ljubosumna, je pa enkrat »znorela«. »Kadar gre z mano ven je vedno utrujen in ob polnoči govori, da bi šel rad domov, ker je zaspan in utrujen. Ko gre ven brez mene, zdrži do šestih zjutraj.«

Miho je nato zanimala, ali z Denisom hodita na nudistično plažo. »Ne, kaj je s tabo?!« je bila nekoliko zgrožena Ana. Nato jo je Miha vprašal, kdaj je izgubila nedolžnost. »Pozno,« se je glasil njen odgovor. Miha je navrgel, da je bil on star 19 let, nato je Ana dodala, da je ona to počela še pozneje. Deželak je šel še korak naprej, ko je Ani predlagal nudistično plažo, in sicer je dejal, da bi šli lahko vsi skupaj.

Avdić je Deželaka pozneje vprašal, ali je slučajno osvajal njegovo Ano, ta pa je odgovoril, da jo je želel le razvedriti, saj je ves čas sama doma z otrokom.

Deli s prijatelji