IRYNA IN MATJAŽ NEMEC

Ne ljubosumje, pokopala jo je trema

Objavljeno 16. april 2017 19.22 | Posodobljeno 16. april 2017 19.27 | Piše: A. K.

Zvezde ob nedeljah še vedno plešejo, tako bo vse do začetka junija, žal pa Iryna Osypenko Nemec priložnosti ne bo več dobila. Precej razočarana, a prav nič presenečena ni bila ob tem.

Matjaž Iryni ni dajal nasvetov, ji je pa zato ves čas stal ob strani. Foto Mediaspeed

»Ves teden sem čutila, da se bo to zgodilo,« nam je priznala Iryna, ki se z ostrimi komentarji in zlobnimi jeziki ni preveč obremenjevala, je pa priznala, da ji je bilo težko, saj je bilo preveč zunanjih dražljajev, ki po njenem mnenju ne spadajo v svet zabave. Dejstvo je, da je že od nekdaj velika perfekcionistka in zaradi velike želje iz otroštva, da bi postala plesalka, je bila pod hudim pritiskom. »Spoznala sem, da ko gre za tekmovanje, ne uživam in iz sebe ne morem potegniti vsega, kar sicer čutim ob plesu,« nam je priznala Iryna, ki pa bo še najprej plesala, le da se bo s plesom ukvarjala na drugačen način kot v oddaji. Njen največji podpornik je bil mož Matjaž Nemec, ki je Iryno pohvalil, jo spodbujal in držal pesti zanjo. Ob tem smo seveda preverili govorice, da naj bi bil Matjaž ljubosumen, a nam je Iryna zagotovila, da njen mož ni te vrste moški. »Nisem (bil) ljubosumen,« se je govoricam nasmejal tudi Matjaž.

Perfekcionizem ji je bil v breme

Kaj je bilo torej po njegovem mnenju usodno za Iryno in ali drži, da si nobene oddaje ni ogledal v živo, ker bi imela Iryna ob njegovi navzočnosti v studiu še večjo tremo kot sicer? »Trema je sestavni del javnega nastopa, vtis, ki se je ustvaril že od začetka, pa je gotovo, da smo do Iryninega nastopa gojili ambicijo po perfekcionizmu v plesu, kar je predstavljalo večje breme.« Matjaž nam je ob tem povedal, da ni bil presenečen, ko je Iryna izpadla, je pa ponosen, da je dala vse od sebe. »Bila je zelo disciplinirana in odgovorna. In v vsem skupaj je tudi zelo uživala, kar je najpomembnejše,« pohvali svojo lepo ženo, o kateri še pove, da je, čeprav ples v njenem življenju doslej ni igral pomembne vloge, naredila velik napredek. Nasvetov ji ni dajal, ji je pa ves čas stal ob strani. »Iryna se izjemno hitro uči in je vselej pripravljena prisluhniti tistim, ki vedo več od nje. V tem primeru jaz nisem bil pravi naslov. Seveda pa sem bil ves čas na njeni strani in jo moralno podpiral, saj se tudi sicer podpirava pri vseh najinih korakih,« nam je še povedal Matjaž in dodal, da če se bo Iryna odločila usvajati novo plesno znanje, jo bo pri tem zagotovo spodbujal.


Ljubi nekdanjo powerdancerko

Pet tednov je Iryno po plesnem parketu vrtel Nejko Peter Levak, 25-letni Mariborčan. Iryna nam je zaupala, da bosta ostala prijatelja in da ga bo morda kdaj prosila za kak plesni nasvet. Nejko je spregovoril o oddaji, ki je bila zanju usodna. Izvedeli smo, da je bil zaradi izločitve precej jezen, a je priznal, da z Iryno nista znala najti prave koncentracije. »Videle so se napake, pred kamerami oziroma v studiu je bilo veliko drugih motečih dejavnikov, če to seveda dopustimo.« Marsikdo sicer ne ve, da je Nejkova srčna izbranka Mateja Podgornik, nekdanja članica skupine Power Dancers, ki ima v Mariboru plesno šolo in je imela po naših informacijah Nejka zaradi lepe Iryne ves čas pod nadzorom. »Delo plesalca je takšno, kot je. Težava je bila v tem, da sva se zelo malo videla in sva bila malo skupaj,« je priznal Nejko. Njegovo življenje se vrača na stare tirnice, v Mariboru namreč poučuje ples, se bo pa še vedno vozil v Ljubljano, saj je do konca šova del plesne ekipe. 

 

 

image

»Preberite več v Suzy, novi tabloidni reviji Slovenskih novic, ki izide vsak petek. Najdete jo v bližnji trafiki, še bolje pa bo, če se nanjo naročite in jo boste dobili v svoj nabiralnik. Pišite nam na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. oziroma pokličite brezplačno številko 080 11 99.« 

 

Deli s prijatelji