KMETIJA: NOV ZAČETEK

Napovedala je vojno in komaj čaka na ‘psihoteror‘

Objavljeno 10. november 2015 19.55 | Posodobljeno 09. november 2015 19.03 | Piše: Ma. F.

Dominika upa, da bo izbrana za glavo družine, s čimer bi končno lahko začela nad moškimi izvajati svoj ‘psihoteror‘.

Dominika.

Dominika še ni opustila upanja, da bi postala glava družine. Za prvo dvobojevalko bi izbrala Barbaro, za katero misli, da bi potem prav njo izbrala za drugo dvobojevalko. S tem se ne strinja Jacqueline, ki se boji, da bi Barbara v tem primeru za drugo dvobojevalko izbrala njo in bi tako že tretjič morala v boj. Dominika upa, da bo izbrana za glavo družine, s čimer bi končno lahko začela nad moškimi izvajati svoj 'psihoteror'.

»Ponižaj Miho«

Dominika in Barbara sta razpravljali o tem, koga izbrati za nasprotnika, če pristaneta na mestu prve dvobojevalke. Dominika je Barbari svetovala, naj izbere kar Miho in ga poskusi ponižati. V šali je dejala, da če bo Barbara Miho dovolj lepo pogledala, ji mogoče celo prepusti dvoboj. Vseeno pa sta obe nekoliko skeptični glede možnosti v dvoboju proti fantom. Dominika je povedala, da se je iz življenjskih izkušenj naučila, da se ne izplača preveč tvegati, zato bi vseeno najprej opravila z dekleti in potem načrtovala naslednje korake.

Faki: France preostalim ne prizna, da sva zaveznika

Faki je povlekel Franca na sámo in mu povedal, da je kot glava družine premehak, in to predvsem do žensk. Faki meni, da preveč govorijo in nič ne naredijo, zato je poskušal Franca prepričati, da je treba z ženskami na trše. Sploh na Dominiko da je treba pritisniti, ker da je prišla po spletu okoliščin v igri predaleč in da si ne zasluži biti med osem najboljših. Faki je še povedal, da si s Francem zelo zaupata in da preostali sploh ne vedo, da sta tako močna zaveznika, saj Franc pred drugimi tega nikoli ne pokaže in ne prizna. Boji se, da bi s tem izgubil zaupanje pri sotekmovalcih.

Deli s prijatelji