NALEZLJIV SMEH

Najtežje se je bilo ves čas smehljati

Objavljeno 10. december 2017 22.51 | Posodobljeno 10. december 2017 22.51 | Piše: A. B.

Anina Trobec se je v oddaji Znan obraz ima svoj glas prelevila v Leno. Nika Zorjan v solzah čestitala svoji kopiji v podobi Lee Sirk.

Luka Sešek z vokalno skupino Cantica. FOTO: Mediaspeed.net

Oddaja Znan obraz ima svoj glas se je prevesila v drugo polovico, saj smo gledali preobrazbe že osmo nedeljo zapored. Tekmovalci so spet presenečali s spektakularnimi preobrazbami, odličnim petjem in zanimivimi koreografijami. Tako je prva na oder stopila Ljubica Špurej Jazbinšek, ki je zapela priljubljeno pesem hrvaške zasedbe Colonia. Brez težav se je vživela v vlogo pevke Indire in zaplesala po odru, saj je s to glasbo odraščala.

Največ čustev je izvabil nastop v prekmurščini, ki je bila za Leo Sirk kar velik izziv in ji je delala nemalo težav.

Anina Trobec se je prelevila v vedno nasmejano Nemko Leno, ki je leta 2010 Nemčiji prinesla zmago na Evroviziji. Priznala je, da je bil največji izziv pevkin večni nasmeh, ki med nastopom nikoli ne zapusti njenega obraza. Mitja Šinkovec si je stoječe ovacije prislužil kot frontman nemške progresivne metal zasedbe Rammstein in poskrbel za ognjeni šov na odru, medtem ko se je Marijan Novina prelevil v člana britanske zasedbe Dead or Alive in kot pravi kameleon izjemno ujel original.

Nika Zorjan je zapela romantično pesem funk soul zasedbe The Temptations iz šestdesetih let prejšnjega stoletja, Clemens pa je kot Kate Bush premagal strah pred visokim petjem in veliko preizkušnjo odlično prestal. Kot pevka Whoopi Goldberg se je preizkusil Luka Sešek, ki mu je na odru pomagala primorska vokalna skupina Cantica. Vodja vokalne skupine Manica Smrdelj, ki je bila nad izkušnjo navdušena, je v svojem vokalnem studiu poučevala kar več znanih pevcev, kot so Anika Horvat, Tomaž Klepač in Tinkara Kovač. Največ čustev pa je v tokratni oddaji izvabil nastop v prekmurščini, ki je bila za Leo Sirk kar velik izziv in ji je delala nemalo težav. Lea se je namreč prelevila v sotekmovalko Niko Zorjan in zapela njeno pesem Fse. Nika je po nastopu komaj prišla do sape in v solzah pritekla na oder ter objela Leo. Nastop Lee in Nike sta si prišli ogledat tudi Nikina sestra Eva in mama Lidija, ki sta na koncu veselo pozirali s tekmovalci.

Tako so nastopajoči zopet pokazali svoje zmožnosti preobrazbe, kar je bilo nedvomno všeč gostujoči žirantki Salome, ki je tokrat pomagala ocenjevati tekmovalce. Salome je velika ljubiteljica preobrazbe in kostumov, saj se je jeseni udeležila transvestitskega festivala RuPaul's DragCon v New Yorku. Slovenska diva se je tam počutila kot doma in ni skrivala navdušenja nad Ameriko. 

Deli s prijatelji