RAZVPITA MANEKENKA

Najbolj gledani joški rešujejo Muro?

Objavljeno 16. avgust 2011 22.41 | Posodobljeno 17. avgust 2011 08.50 | Piše: M. K.

Samanta Škrjanec dviguje prah in prodaja sesalnike

Samanta Škrjanec ne počiva

Kot strela z jasnega je odjeknila novica, da razvpita lepotička Samanta Škrjanec s svojimi zvezami, ki jih ima v Londonu in Amsterdamu, rešuje murskosoboško Muro.

Posel z ugledno angleško firmo

Zagotavlja, da je v povezavi z zelo ugledno angleško firmo, a pravi, da njenega imena ne bo izdala, dokler posel ne bo v celoti sklenjen. No, naši viri poročajo, da gre za investicijsko firmo Peninsula Capital Partners. Manekenka iz Škrjančevega v domžalski občini se menda zadnje dni redno pojavlja v Murski Soboti, kjer se sestaja s predsednikom uprave Milanom Mörecem in stečajnim upraviteljem Brankom Đorđevićem.

Rešila bo tekstilnega velikana

Samanta, ki se je v minulih dneh pojavljala na lokalni TV Ideja pa tudi na televiziji Pink SI (posneli so jo menda tudi za TVS, a pogovora še niso objavili), zagotavlja, da bo z novimi prijemi rešila tekstilnega velikana, da Angleže zelo zanima nerazvita pomurska regija in da so pripravljeni vlagati velika sredstva. Dražba Mure v Murski Soboti je razpisana za 29. avgust, a je za zdaj prijavljena le skupina AHA, ki se že dalj časa pojavlja kot potencialni rešitelj Mure.

Škandali z Miss Eco

Samanta Škrjanec je slovenski javnosti najbolj znana po škandalih na propadlem lepotnem tekmovanju Miss Eco 2010. Finalistke, ki so tik pred tekmovanjem odpovedale sodelovanje, so njo in moža Borisa obtožile nečednosti, celo zlorabljanja. Proti obema teče sodni postopek. Samanta je kandidirala za slovenski top model na TV 3, a je kmalu izpadla, imela pa je tudi majhno, a kar opazno vlogo v najbolj gledanem slovenskem filmu režiserja Mihe Hočevarja Gremo mi po svoje, v katerem je osuplim tabornikom pokazala svoje oprsje. Ustvarjalci imenitne mladinske komedije so dobili kar pet zlatih rol, a niti na eno podelitev nagrade za rekordno gledanost niso povabili Samante. Kot nam je povedal eden izmed ustvarjalcev, so se ji zaradi afere z lepotnim tekmovanjem odpovedali, saj niso hoteli omadeževati mladinskega filma.

Povezana z Urško Čepin

Samanta Škrjanec je že lani gromoglasno napovedovala prodor v svet mode, ko se je povezala tudi z Urško Čepin in njeno mamo, v Postojni je pripravila modno revijo, ki naj bi bila tudi dobrodelna, a se menda ni najbolje posrečila. Trenutno se ukvarja s prodajo sesalnikov za prah. Nas prav zanima, kaj se bo izcimilo iz prahu, ki se v zadnjem času dviguje okrog Mure.

Deli s prijatelji