RIVALSTVO

Nadiya je žrtev ljubosumnih plesalk

Objavljeno 03. december 2017 15.43 | Posodobljeno 03. december 2017 15.45 | Piše: A. K.

Prepričljivo si utira pot.

Nadiya je sodnike in gledalce očarala s svojo lepoto, česar druge plesalke ne prenesejo. FOTO: Getty Images

Nadiya Bychkova si na Otoku počasi, a prepričljivo utira pot do finala plesnega šova Strictly Come Dancing. Ob plesalcu Davoodu Ghadamiju je osvojila srca številnih gledalcev, vendar si je po drugi strani na glavo nakopala sovražne sotekmovalke. Potem ko je naša plesalka s svojo lepoto očarala sodnika Bruna Toniolija, ki jo primerja s filmsko zvezdnico in jo kuje v zvezde, je s tem stopila na žulj veterankama Karen Clifton, ki je pred kratkim izpadla, in Janette Manrara, ženi našega plesalca Aljaža Škorjanca. »Obe menita, da je Nadiya videti ceneno, pravzaprav pravita, da je bolj podobna slačipunci kot profesionalni plesalki,« so viri povedali za britanski The Sun.

V nos jim gre njena lepota.

»Med dekleti je veliko rivalstva in ljubosumja. Zadeve so zadnje čase precej nevzdržne in dogaja se, da ko Nadiya vstopi v garderobo, jo druga dekleta zapustijo.« Medtem ko si dekleta ob pogledu na Nadiyo brusijo že tako ostre jezike, pa je naša plesalka osredotočena le na ples in finale.

»Preberite več v Suzy, naši novi tabloidni reviji Slovenskih novic, ki izide vsak petek. Najdete jo v bližnji trafiki, še bolje pa bo, če se nanjo naročite in jo boste dobili v svoj nabiralnik. Pišite nam na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. oziroma pokličite na brezplačno številko 080 11 99.«

Deli s prijatelji