MULTIPRAKTIK

Na stežaj odprla vrata v svoj svet

Objavljeno 26. december 2017 19.29 | Posodobljeno 26. december 2017 19.29 | Piše: A. F.

Blogerka Rebeka Dremelj.

Po zgledu tujih zvezdnic bo Rebeka na nepremagljiva.si odstirala tančice svojega zasebnega življenja. Foto: Peter Irman

Bloganje ni več samo zabava, ampak je lahko tudi resen posel. Ena izmed tistih, ki hitro prepoznavajo nove poslovne priložnosti, je tudi Rebeka, ki je pred dnevi startala s svojim blogom. Po zgledu tujih zvezdnic bo tako na nepremagljiva.si plast za plastjo odstirala tančice svojega zasebnega življenja. Med iskrenimi zapisi najdemo tudi tistega, ki ga je napisala pred dvema letoma, ko je zbolela za rakom. Tokrat je prvič objavila tudi fotografijo iz bolnišnice, kmalu po operaciji.

Čisto zares sem multipraktična.

Priznala je tudi, da jo je dolgo jezil nadimek Multipraktik, ki ji ga je nadel Jurij Zrnec, a je sčasoma ugotovila, da je čisto zares postala prav to – multipraktična, saj jo je v to prisililo žongliranje med kariero, poslom in družino. Nekje na poti se je naučila tudi kuhati – tisti, ki Rebeko dobro poznajo, vedo, da je bil to zanjo velik izziv, in s svojimi oboževalci sedaj navdušeno deli tudi kakšen kuharski recept.

image

»Preberite več v Suzy, novi tabloidni reviji Slovenskih novic, ki izide vsak petek. Najdete jo v bližnji trafiki, še bolje pa bo, če se nanjo naročite in jo boste dobili v svoj nabiralnik. Pišite nam na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. oziroma pokličite brezplačno številko 080 11 99.« 

 

Deli s prijatelji